Tehnika

Ona vrajža reklama za jenu od telefonskih kompanija... di oni čovik viče "Ante je Ante je" a auto ga stišće sicon u volan... me svaki puta grdo nasmije, pak... me je i jeno malo potakla na razmišljanje o tehnici u akvaristici(teraristici). Ja... trube kakov san, grdo se plašin tehnike, i.. općenito mi gre na živce jer uglavnon najeben od najobičnijih stvari.

Recimo... ulazeći u Pulski ZAP, na ulazu su prokljeta kružna vrata koja se ne prestaju vrtiti... ecco, ja san se toliko puta izvrtija i nisan zna izaći da je perfin stražar mora skočiti i me dojti spasiti od prokljetih vrata. Ili... se domislin, dok san studira, brižni student, san si bija kupija telefonsku karticu (ako se ki ne domisli... su bile kartice koje su se gurale u telefon) koja...za mene, ni baš malo koštala... pak... kad ju je telefon odjednom progutao... ja san se prenuja i...automatski gledan u skulju... kamo je pošla... pak, se okrenen i vidin da se ljudi iza mene smiju... me je bilo sram...... Doma sve uredjaje ća iman, kompjuter, video, dvd-ove i ća ti ga ja znan... to sve dici puštin da juštaju, upale, ja bižin od tega... ne kapin... neznam poslati MMS... jedva pošaljen SMS.. i, uglavnon..... mah... nema veze.

Tehnika

Bom... cila ta pizdarija (neznan ako to moren reći...ako ne, će ben Maxim obrisati...ili forši Vorka Smiley ) bi tribala biti kako niki uvod u pricu o akvarističkoj (terarističkoj) tehnici. I tu su sve došle nike makine, juštivaju, nadoljevaju, miješaju, griju i hlade... i bi ga vrag ća sve ne. Forši je to i dobro... tako gre svit naprid, samo... ja se ne puštin u sve to uvući. Kega će mi kurca (uf... neznan njanke ku ovo moren reći) akvarij kad mi sve nike makine delaju oko njega??? Ja si guštan svako toliko kapnuti ća u njega... pak zvući van... pak tu i tamo ništo juštati... pak nadoliti vode. U terarij isto (magari me svaki puta strah) gren svako malo nadoliti vode za vlagu... počistiti treset, zaliti pjantinu... guštan oko tega. Kada bi to sve delali niki strojevi... oni put mislin da bin ima akvarij kako niku sliku na zidu, nebin ga tako doživljava... to mi je obaveza, guštan u njoj... a, da ni tako... moga bin vrći niku sliku na zid i bi mi bilo isto. I.. znan... sada će štute glave reći, sa svim tim tronikama i elektronikama su parametri stabilniji i postojaniji (znan i ja svako toliko reći niku pametnu riječ?) i ja ću se stin složiti ali nebin sve to stija imati doma... jednostavno nebin stija. Pak da mi nika elektonika popizdi (a one to jako dobro znaju napraviti) i dela light show u akvariju?? da mi nika pumpa...unako, sama od sebe zakljući da mi je malo vode u akvariju pak da mi naćini fontanu u dnevnen boravku..... da mi niki munjeni grijač sprži našu Charlote (ća je u stvari 99% Charloto!)... nebin to volija nikako.

Mislin... to je forši nika... samo moja unutrašnja borba protiv stojeva... forši i samo strah kamo gre ti svit... koliko puta me je niki zva na telefon pak sam mu reka... glej, ne moren sada... pošalji mi mail... ili je niki stija smanon govoriti i ja sam mu onako... sa žicon u uhu... na brzinu reka... zovi me na mob... che škifo... che škifo! I sve to, jer u noven autu mi niki kurac stalno svira a ja neznan to ugasiti... i neznan ća bi stija od mene... kamo svragon gre ti svit... pojisti ce nas strojevi... delati ćemo virtualne roštilje preko skype-a... brusiti ćemo...ah, neznan...nisan zdavna SmileySmileySmiley
P.S.
primjetiti ćete da san počeja stavljati kvačice na slova jer su mi se urednici bunili da ih ne stavljan...ben, san ih stavija... samo neka je tega... ja i ovako i onako ne kapin razliku između č i ć, š i s još tu i tamo znan razlikovati (magari ne svaki puta) ali...ecco, jeno malo san se potrudija i stavija kvačiće, magari na random... ali..kvačice su tu... ecco van ih još ščžćžđšŠČĆŽĐŠČČČČĆĆććććć SmileySmileySmileySmiley

Zadnje na forumu

Podržite nas!

Akvarij.NET je već 18 godina s Vama primarno zahvaljujući velikom broju volontera. Naš rad možete podržati i svojim donacijama koje će se koristiti za aktualne troškove servera, domena, licenci te planirane humanitarne akcije.

http://www.paypal.me/AkvarijNET

Donate

3PAzE2vhfNmWwYoQtRALYL2Mn3DUczc8i3

Da bismo poboljšali Vaše iskustvo ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pristajete na njihovo korištenje.