Globalna recesija

Pocelo je lito...a sa liton i prokljete vrucine, a i sa prokletim vrucinama i gljivice medju noznim prstima (barem meni)... a, sto je i najgore... dizu se temperature u akvariju. Ja si lipo u kuci upalin klimu i preselin familiju na teracu (bude nam previse zima u hizi) pak.. skoro cilo lito za dobrobit akvarija zivimo na teraci. I onda se svadimo ki ce pojti unutra nesto uzeti jer... bude zima.

Ali, drugacije ne gre, triba si paziti akvarij...temperature (one visoke) gadno utjecu na organizme.. a, vero... kako i na ljude. Iako, zajno se vidi ki dela i ki je na ferijama. Na ferijama ljudi su nasmijani i veseli... oni brizni ca delaju po tim teplinjama... oni su grdo nervosi... puno vise nego kada ni tako teplo. Ecco, i ja jos uvijek delan... i, san nervoso...i, trazin nekoga da mi sasije dugme na čelo... da si jeno malo otkopcam glavu jer ce mi skopjati (eksplodirati).

Globalna recesija

Vise se ne moze ni po more ici na miru, naplacuju ulaze kamo se god okrenes, da bi njin vrag uza sricu... ako se negdje i dokopan mora... tesko je zagrabiti a da ne pokupim i sloj smrdljivih krema za suncanje..... da izbjegnes glupava pitanja da sta ja radim sa tim morem (uglavnom odgovaran da doma tocan noge i tako lijecim gljivice). Jos je davnih 80-tih pulska legenda Franzi osnovao ligu za boj protiv turizma, bilo se relativno lako uclaniti... trebalo se posrati (fuck, neznam smije li se ta rijec koristiti?) ispred hotela Histrija... i automatski se postajalo clanom lige... ja sam naravno clan od samog pocetka. I... od tih se dana... istina po tiho i subverzivno... borimo protiv turizma i smrada od piz buina (nekada poznata krema za suncanje). Stalno u novinama citam, primjeceni divlji kamperi u Premanturi, pa divlji kamperi u Medulinu... i onda se naprosto bojim... meni to zvuci jako jako opasno...divlji kamperi?? Zamislite si da po noci naletite na divljeg kampera (to mora da su neke opake zivotinje?) I kakve sve to veze ima sa akavarijima... pitati cete se... i, naravno... veze gotovo da i nema, osim te silne nervoze koja se kod mene osobno reflektira i na akvarij. Trebalo bi stakla ocistiti, cure se nedaju, naravno... govore mi.. to je tvoj akvarij i sam si ga ocisti, a meni se nikako ne da, i sve me bude pomalo i sram kada netko dodje do mene (srecom uvijek imam punu kucu prijatelja) ali... brzo ih profuram kroz kucu i vodim na terasu .

I pauk, moj Charloto (da... trebala je biti Charlota... ali, izrasao je u pravog opakog muskica) mi cupa redovno zivce i nece jesti fine skakavce i cvrcke koje mu hvatam uokolo... nadam se da se priprema za presvlacenje (jbg. jos se uvijek na to nisam priviknuo i svaki puta rikavam od straha za njega) pa mu nudim... pa onda zakljucim da ce se presvuci... pa onda vadim vani... pa prodje 5-6 dana pa mislim... mozda je ipak gladan, pa mu opet ponudim... pa opet vadim... a toplo je i zivcan sam... i nitko mi ne zeli sasiti to dugme na čelo... i cure mi rastu i ne sljive me vise 2 posto... ja postajen star i čangrizav... kamo gre ti svit.... a da, u globalnu recesiju... fuck, jos i to.....

A da, urednici i administratori traze kvacice...pa da im se nadje žćčđš
đšžćč
đšđšžćčžćčžćčđšššššššđ
i da, da moram staviti neki naslov...evo, neka bude...globalna recesija...pameti i ljudskosti!

Zadnje na forumu

 • Odg: Folija za jezerce
  15 Kolovoz 2022
  Ajmo reći da se npr. "pond" izvede tako da folija baš nigdje nije izložena suncu i da...
 • Odg: Folija za jezerce
  12 Kolovoz 2022
  UV zrake jednim djelom prolaze kroz vodu, s druge strane postoje vanjski djelovi koji možda neće...
 • K upovina pauka theraphosa blondi
  11 Kolovoz 2022
  Hellou,

  frend me zamolio da mu pokusam istraziti za kupnju tarantule theraphosa...
 • Odg: Folija za jezerce
  11 Kolovoz 2022
  Da se ubacim i malo oživim temu o folijama.. jel mi može netko objasniti zašto se spominje UV...
 • Odg: Borba s končastom algom
  07 Kolovoz 2022
  Može biti.
  Inace što sam iz osobnog iskutva primjetio da je voda u Zg. puna silikata..
 • Odg: Borba s končastom algom
  06 Kolovoz 2022
  Samo da javim grupi da sam riješio sve probleme s algama.prije toga sam probao svaku metodu ,borbe...
 • Kozice - spol i razmnožavanje
  03 Kolovoz 2022
  Može li mi netko pomoći oko određivanja spola kozica.
  Naime, imam dvije kozice. Latinski:...
 • Šteta da propadne.. :)
  12 Srpanj 2022
  Man in China steam cooks pet silver arowana after it died, praises fish for having tender &...
 • Odg: Što se sluša?
  11 Srpanj 2022