Malo sam se opustio....

Da... malo sam se opustio i uživao u plodovima pisanja kolumne Smiley ljudi mi prepoznaju... internet je čudo Smiley Ponesen tim osjećajem, razmišljao sam čak i da se kandidiram na predsjedničkim izborima...pogotovo nakon zadnje potvrde o vlastitom ludilu Smiley Naime...doma sam, slušajući muziku totalno sve zaboravio prepustio se glasnom pjevanju (deranju) po kući..na što je starija kćer lagano zabacila kosu, pogledala me i rekla "...ah, posljedice dudogodisnjeg uzimanja droga". Bio je to znak... dovoljno sam lud da se upustim u kampanju... no, onda sam zastao... razmislio... ponosan na svoje ludilo... rekao sam, ipak je to pozitivno ludilo... bolje da ja idem nesto napisati.... vjerujem da su mi urednici nervozni.... dugo nisam pisao SmileySmiley

A, dugo nisam pisao, jer nekako uvijek pokušavam pisati vezano uz naše hobije, a tu se vec sve napisao... ili nije?? Naime... kod mene doma, stanje u morskom totalno sranje... izbjeglo kontroli totalno, toliko da sam odlučio, vadim sve vani... oprati sve u moru i... one more time u akciju. Mislim, trubasti magarac kakav već jesam, drugo nije bilo ni za očekivati... ali eto... kada je došlo do toga nije mi svejedno. I da, neznam ja točan uzrok tome (previše ili premalo svega).. osim da kazem, jedan veliki uzrok... a, to je Delbi. Mogu se kandidirati i za internacionalnu jedinicu gluposti ili... nemarnosti, al 1 Delbi bi bilo strašno puno, pa bi mjere realnih veličina bile izražene u nano ili piko jedinicama! Delbi bi vjerojatno bila samo empirijska mjera. Jako... jako slabo pamtim, jos brze zaboravljam...cure mi doma kažu da mi je Alzhaimer najbolji prijatelj, ali ja u svemu tome uživam i svi se zajedno smijemo... samo neka je veselo!

Ali ajde...zaboravimo morski (koji definitivno ide na remont) novost je da sam uz pomoc prijatelja složio i mali slatkovodni... ma, izgleda ko bomboncic...dobio i neke šminkerske biljčice..ali, njih ću po defaultu vjerojatno ubiti... nije da se ne trudim, ali premalo svjetla... nemogućnost u Puli pronaći svih preparata koje su mi prijatelji preporučili (iako sam, naravno sve nazive i pozaboravljao, ali to njima nebih nikada priznao Smiley ) Već je... bi ga vrag, treći ili četvrti tjedan kako je napunjen...i, mislim da je spreman da primi i svoje stanovnike...mislim da ću unutra staviti samo malo red chery shrimp-a...i to, čim ih uspijem pronaći. Razmišljao sam i o corry-ima...meni, oduvijek najdražim slatkovodnim ribacima... slatki mali bucmasti pa kad se zapiće na povrsinu...ma, pravi užitak gledati ih. Ali...kako bi njih trebalo malo jato (barem jeno 5 komada) mislim da bi im bilo preusko...jos nisam definitivno odbacio tu soluciju.

Malo sam se opustio....

Što se mog teraristickog dijela tice...uf, tu mislim da sam car...i, svako jutro sam sebi rećem...Delbi ti si car...u gaćama tvojim pun je ..... SmileySmiley Šalu na stranu...mislim da tu (trenutno) ostvarujem puno veće uspjehe...zmajček mi je prekrasan...debeljko, samo najkvalitetnije jede...mozda sam ga čak i malo ulijenio...vidim to po tome da kada ubacim cvčke...teško mu se i maknuti da ih uhvati Smiley Inače, još se uvijem može naći skakavaca...i, to ..pazi dobro...ne hranim ga bilo kojim skakavcima...i oni su odabrani. Cijela je to procedura, u auto utrpam cure...psa, mrežicu , kutije i svi zajedno na rt Premanture. Zaštičeni krajolik...zaštičeni skakavci koji jedu samo zaštičenu mediteransku floru...mmmmm...samo one najfinije i najmirišljavije biljčice SmileySmiley Čak Gargantua kada se posere (ah...čovjek iz naroda - ostalo mi to u glavi od predsjedničke kampanje - neznam to dugačije reči) ne smrdi...već naprosto...miriše, te koristimo fecet umjesto onih...mirišljavih svjećica. (nadam se da ovo nitko nece doslovno shvatiti...oni koji imaju bradonju...zasigurno znaju sto to znači SmileySmiley ) I neznam mu još spol...ali, ovih se dana spremam otkriti tu misteriju...nekako mi ovako draze...baš me briga Smiley Charlotto, moj paukić je definitivno postao velika bestija (naravno..i on se najkvalitetnije hrani) i...lagano ulijeva strahopoštovanje. Dobro, jako jako dobro razmislim prije negoli krenem čistiti mu terarij... iako, i tu se spremam na generalku.

Svi koji imaju terarijske životinje, znaju da uz njih ide i uzgoj hrane. E...tu je već lagani problem doma...iz špajze sam sve izbacio (uz Njezino negodovanje SmileySmiley ) kako bi napravio mjesto za uzgoj raznoraznih žohara i skakavaca. Tako da sada, recimo usisavač...kao živo biće...seli se po kući i svima nam smeta, ali nemamo mjesta gdje ga staviti budući meni treba prostora za žohare. Zahvaljujući dobrim ljudima sa foruma (ako ovo čitaju...prepoznati će se - Hvala) imam lijepi broj zohara. Napokon je uzgoj krenuo.. i cvrčki su se razmnožili i sretan sam i ponosan tata... barem jedno 200 cvrčaka SmileySmiley

Mda, pisao bi ja i češće, ali teško mi je uvijek sve spojiti sa akvaristika - teraristika.... a, sa druge strane... mislim da nema smisla pisati o drugome na ovakvom sajtu... da takvome... najboljem i najvećem!

Zadnje na forumu

Podržite nas!

Akvarij.NET je već 18 godina s Vama primarno zahvaljujući velikom broju volontera. Naš rad možete podržati i svojim donacijama koje će se koristiti za aktualne troškove servera, domena, licenci te planirane humanitarne akcije.

http://www.paypal.me/AkvarijNET

Donate

3PAzE2vhfNmWwYoQtRALYL2Mn3DUczc8i3

Da bismo poboljšali Vaše iskustvo ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pristajete na njihovo korištenje.