Ća su ti vraži brojevi i parametri?

Čeka san da pasa jeno malo vrimena od Aktera kako nebi finilo da pišen o njemu...pak, i ako bin pisa...to bi bilo prokljeto patetično a, to nikako nebin stija...ja san jedan prokljeti i zajebani lik :) a, da pisen neku patetiku...vero nebin stija. Sve ča ću reci o Akteru...da svakemu ki nije bija...more biti žao..jako jako žao. Gremo naprid.
Gremo na brojke...i, da bi njin vrah sricu uza... spada da se brez njih ne more nikako naprid. Kamo god krenes nikega vraga moras brojati...miriti...i ca je najgore...pamtiti. I to za sada, sve guvorin samo o našen hobiju...akvaristici i teraristici. Ono ča zadnje pamtim je druzenje u Puli i zajno pocinju nike brojke... guvori se o slikanju akvarija i fotoaparatima. Se sforcivan...mucin, bin stija nisto kapiti...ma ne rivan. Sve ca cujen su nike brojke i slova, pak gre...preveliki je F...bolji je F 2,8..ali, to je skupoo..bija bi bolji ona Fzr 55-120...ah, taj nije fiksni...gxr 100-370..eeeee.taj je prokljeto doba..samo kada je fiksni moras hodati... Nis ne kapin...a, tako bin volija kapiti...ma...NE KAPIN. Kako da govore o motorima...ća nisu ti motori ggx zzr i fzr....ali, znan da ne govore o motorima...a, ja bin...samo bin tu i tamo stija slikati svoje akvarije i terarije.
E kurac...ne moren...a...a zasto?? zato ca nisan zapamtija te Ef-ove...te blende i bliceve...te vrajze objektive....sve ca san kapija...
je da sa nekima moras vise hodati a sa nekima manje.......FUCK.

Akvarij i voda u njoj...bi ga vrag...njanke da je to nuklearna elektrana...koliko samo tih vragova ima nutra...stroncij mi je najveca fora, ali...tu si nitrati i nitriti, kalcij i magnezij, jod i fosfati...pa je neki Kh i neki Ph...pak, ca vise slusan...sve je meni jasnija samo jedna stvar.... cazzo...sada znan zasto mi je voda mutna...ter...milion je pizdarija u njoj! I, sve bi to tribalo zmiriti...i, svragon...znati koliko svakega od tega rabi...
pak tabele i tabele...pak te vrajze bocice i preparati...da bi njin vrah sricu uza...vajk sve prolijen. Iman 10-ak bocica ca san kupova za morski...i, sve su meni objasnili...svaku moras imati...i, obavezno imati...i, redovno stavljati. I...kako??? kako?? kako da se ja sve to sjetim...ja ne rivan...nikako.
Ponedeljak kalcija...nemoj u utorak zaboraviti Kh...srijedu makroelementi (to su one boce A i B...ali, ako pretjeras sve ce pojti u kurac
...kako pretjerati...kako staviti tocnooooooo?????), cetvrtak magnezij ali...stalno mjeri fosfate...uuuuu...oni su ti najzajebaniji. Ma nemoj?? ali, moras ih imati...jer...ako ih nema...koralji nemaju lijepe boje. Svaku drugu subotu u skimeru mijenjaj rowu...ili, možda je bolje da nemaš rowe?? Da je stavim ili ne?? ma..kako moraš pratiti parametre pa ces onda vidjeti.....ća??? ća ću vidjeti??? Pa kako su ti parametri...koji parametri od svih nabrojanih???
Kh ti mora biti 417-433, ali Ph nesmije pasti na manje od 8... ako ti je kalcij veći od 450---svi ce ti koralji pobijeliti...ma nemoj, mislis da neznam...kada mi je ruka zadrhtala od straha za sve parametre ulio sam previse kalcija(ili mozda nečeg drugog...ne sjećam se više - od straha...konstantnog) ubio sam si prekrasni i veliki Histrix....Jebenti parametre i brojke.
A..gle vraga...u slatkovodnom mi je Kh previsok, zamislite...stavija san vodu iz špine...i, umjesto da ulijem u akvarij Easy(easy moj k....) carbo ja san ga popio...jer sam u to vrijeme morao piti zeljezo zbog slabokrvnosti...ili sam to zeljezo morao uliti u akvarij...neznam vise, morski ili slatkovodni???

 

Ća su ti vraži brojevi i parametri?

Teraristicki dio...kada sam zaprasio zohare Nekton MSA za Gargantua?...neznam, zaboravio sam...jesam li mu jucer dao voce i povrce....ili sam mu dao zohare...neznam...jesam li mu uopce nesto dao?? Srao je jucer...ili prije 2 dana...mozda i 3?? neznam...neznam vise...
Pauk...ne jede vec dugo, jbg...mozda se presvukao...il se mora presvući...neznam vise, zaboravio sam...svakodnevno sakatim zohare kako bi ih mogao mali kakav je uhvatiti...i, svakodnevno ih vadim vani jer...frajer ne zeli jesti. Presvukao se prije 15 dana...ili 10..ili 5...jeli se uopce presvukao??
Žoharima sam jucer mijenjao vatu od vode, fobasima sam ubacio svjeze salate, cvrckima isto....ili je to bilo jucer...prije 2 ili 3 dana.
Lucky...vrijeme je, moram i njemu dati jesti....a, mozda bi volio i vani ici...piskiti?
Malo sam ja sve to karikirao, ja se oko svega toga volim i uzivam zabavljati...ali, ponekad sve to skupa zna biti jako zbunjujuce.
Doslo je lito, u 2-3 dana iz zime...doslo je lito, prokljeto teplo...morao bin zmisliti nike ventilatore za akvarij....ce me Ona ubiti ako jos
nisto uboden u struju jer me stalno vice da su nan racuni veliki...ja san reka da cu ugasili lampadinu od zohari i da ce nan se smanjiti...mislin da
mi ni povjerovala. Turisti su dosli...sve zadaje na Piz Buin....cure oblace bile prozirne bragese...a, ja san svaki vrajzi dan sve stariji i štupidastiji da ni sam ne rivan kapiti kako.

I da, ću se pojt istetovirati.....

 

Zadnje na forumu

Podržite nas!

Akvarij.NET je već 18 godina s Vama primarno zahvaljujući velikom broju volontera. Naš rad možete podržati i svojim donacijama koje će se koristiti za aktualne troškove servera, domena, licenci te planirane humanitarne akcije.

http://www.paypal.me/AkvarijNET

Donate

3PAzE2vhfNmWwYoQtRALYL2Mn3DUczc8i3

Da bismo poboljšali Vaše iskustvo ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pristajete na njihovo korištenje.