Malo vitra

E da je meni malo vitra (istina...ne mogu ga osjetiti u kosi...ali...tko niti misli na taj vitar)...pa makar da dobijem i upalu pluća. Ća bi mi falilo...svoju san dionicu odradio..pa neka jeno malo odmorim...sa malo vitra..a, pokle i da si lipo privatiziran bolnicu, jer...ća će meni neko smetati dok ja ležin....brižan sa febron..nisan ja bilo tko....sic!

Ali..kako niman ni malo vitra, a niti upalu pluća...lagano(hahaha, možes si misliti) san odlucio i ja da san bolestan...ili, barem se treniram biti bolestan...na način da me justo boli ona stvar za sve ća se grdega dešava ....i, ni to lako, jeno vrime san čak mislija pojti poli psihijatra da me nauči kako da budem bolestan(da me boli ona stvar)...ali, kako sam se za vrijeme studija družio sa jednim od najpoznatijih pulskih psihijatara, zaključio sam da je bolje da si sam sebi pomoren(ja i on bi i ovako i onako pofumali jenu skupa...dobro se nasmijali i rekli...psihijatri su loši...samo kljucaju tabletami...bolje je ovako...si pofumamo jenu i, onda nas boli ona stvar)
Ono ća si ne moren dozvoliti je da me boli ona stvar za fameju, puno dobrih ljudi ca ih poznan....to ne...da nebi neko pomislija...glej ga ovi...je skroz zgorija. A ni lako..sve pomalo gre svragon..teplinja i pritisak stišću...vecina nas je odlučila biti bolesno(da nas boli ona stvar).

Mda, i ja funkcioniram na valove, reki bi...malo gore malo dole, teško je...ponekad me ulovi panika i tupilo, ponekad totalna euforija(iako, ne sjećam se zadnje)...da, moram se vjezbati i biti bolestan.

Malo vitra


I dok ja tako vjezban biti bolan...ljeto i dalje siba, guzve su svuda...kamo god gres sve je zatrpano autima...da nan je čisto more reču??....je vraga...ni lako do mora se probiti i zagrabiti 30-40 litara mora...ah, kamo gre ti svit. Ah...reci ce neki...glej ga ovaj škuca a...živi na moru, i sloziti cu se...znam i razumijem kako je većini more samo želja...ali, jbg...to mi ne može uzeti pravo da škucan kako mi je puna ona stvar(koja pokušavam da me boli) turisti i gužve...i...teplinje.
Akvarij mi se (ah...nadam se) polako oporavlja od visokih fosfata...nije on jos dosao na svoje..ali, tako mi i treba kada sam stupido....nekoncentrirani stupido i trubilo. Redovno, svakih 5 dana pokusavam mijenjati po 20-30 litara mora...sve u cilju sto brze promjene cijelog sistema...a, kako ce sve to zavrsiti tesko je reci. I temperature smetaju....ni klima tu vise ne pomaze kako bi trebalo...teplo je, prokljeto je teplo.
Gargantua (pogona vitticeps) me svakodnevno veseli, nevjerojatna je meni to životinjica koja je jednostavno dobila sve moje simpatije..totalno je totalno fora. Zahvaljujući njemu(njoj) upoznao sam i veći dio susjedstva(tu sam već 5 godina i nikoga nisam upoznao) na naćin koji mi u potpunosti odgovara. Naime, svi me doživljavaju tipa...glej ga jopet ona ludjak sa mrežicom ide loviti škakavce za te svoje čudne životinje...a, ja tako uživam u tome. Svakodnevno cijelom susjedstvu veselo mašem mrežicom i tako svakodnevno razvijam dobrosusjedske odnose. Najbolja je fora da me gotovo svakodnevno...isto tako...moj Tone(tast) veselo dočeka ispred kuče kada se vraćam sa posla i u kutijici mi daje 2-3 škakavca...koja je eto...veselo i on ulovio za mog kokodrila(jbg...tako ga on zove...dobro njemu...dobro i meni)


Charloto(L. Parahybana)...e on je tu druga priča...fuck, od zadnjeg me presvlačenja počeo i malo plašiti. Došao je zaista velik, i, recimo...prije kada bi otvarao terarij za mu staviti hranu, trenutno bi zbrisao u svoju rupu...a, sada...frajer se diže i maše prednjim nogama...nevjerojatno. Eto, malo i iz straha...vec mu jedno 5-6 dana nisam čistrio terarij...skupljam hrabrost(naime, nakon hranjenja...od ostataka hrane-stvari koje ne moze probaviti-napravi kuglicu koju izbaci iz rupe)...e, pa njegov je terarij sada vec gotovo pun kuglica Smiley šalim se malo...ali, vrijeme mi je za očistiti terarij..ali, čekam Toneta...da gremo pit jedan put..pa ću se onda veselo baciti na čiščenje.

Zadnje na forumu

 • Odg: Pomoć! AQUASAFE
  04 Travanj 2024
  samo školski odradi cikliranje akvarija i po potrebi izmjeni tjedno količinu vode da izbaciš višak...
 • Odg: Pomoć! AQUASAFE
  23 Ožujak 2024
  Pa ak propisno cikliraš akvarij ta kemija ti u principu niti ne treba.
  Znači ti razni...
 • Odg: Pomoć! AQUASAFE
  23 Ožujak 2024
  A u tu vodu koja se mijenja dodam jos aquasafe i tetra safe start ili nista?
 • Odg: Pomoć! AQUASAFE
  22 Ožujak 2024
  Postoji puno teorija. Ja osobno u toku cikliranja ne mijenjam vodu jer realno nema potrebe.....
 • Odg: Pomoć! AQUASAFE
  22 Ožujak 2024
  A kolko puta treba mijenjati tijekom cikliranja? I koliko vode se mijenja?

Podržite nas!

Akvarij.NET je već 18 godina s Vama primarno zahvaljujući velikom broju volontera. Naš rad možete podržati i svojim donacijama koje će se koristiti za aktualne troškove servera, domena, licenci te planirane humanitarne akcije.

http://www.paypal.me/AkvarijNET

Donate

3PAzE2vhfNmWwYoQtRALYL2Mn3DUczc8i3

Da bismo poboljšali Vaše iskustvo ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pristajete na njihovo korištenje.