Svinjska gripa

uh...danas je osvanula nova stranica... lipi moji dragi ljudi... morate znati (ja se kako ništo jeno malo i kapin u to)... ni to malo delo. Triba tu štrikati i slagati, pak provati u IE (vrajži majkrosoft i svi njegovi produkti) pa u Firefoxu... pa u Operi pa... Crometu i bi ga vrag zna u čemu sve ne i svaki je na svoju ruku (magari... Majkrosoft je baš... samo na svoju SIC!) i viditi ako je sve silo na svoje misto.. jušto kako rabi! I..zbog tega svaka Vam čast dečki na trudu.

I...hahaha, došla je vanka ova pizdarija ća je ja pišen, pak me jeno malo  i sram dojti na forum... će mi ki ća zamiriti, jedino me je to strah... jer nebin volija da mi nidan za niš zamiri... samo bin stija da se tu i tamo poneko nasmije. Mah... ja ću pisati dok me pušte, ter... vero... punu glavu štupideca iman.

Toliko o ten...stavija san naslov svinjska gripa....danas slušan na vijestima da je došla i u hrvatsku, pak...zajno san si reka...lipo moj delbi...svinja grda i stara jesi, ecco, još ti samo i ta vrajža gripa fali pak si kompletan. I, san se zamislija...pa, naš dragi DrIvo...on vero ni svinja, ni vrah da je i on ća od tega ćapa, bilo bi mi ža, jako...jer po meni, oni puta...virus je još jeno malo evoluirao (tražija san po Googletu...jušto se tako to reče)... sa svinja je pasa na pantigane. Brod tone... one bižiju… da bi ih vrah sve zdrma.

Teplinja je vrajža, čehi je sve više...ako niki pozna kakovega čeha, molin Vas, objasnite njin da ne moru sa luftmadracon pojti na Brač..če se utopiti... da se u japankama na nogama ne moru popeti na Velebit...će njin biti zima....da ne moru po moru jedriti kada puše bura...če ih vrag uzeti...mi ih je ža, dojdu tu pa brižni stradavaju na sve kraje....je reka jedan moj prijatelj da zna ća njima fali...da oni nikada nisu imali rata (magari su imali najboljeg vojnika na svitu...Švejka) pak da njin vajk fali adrenalina...pak eko...da minjesaju kadi ne rabi munjesati.

Svinjska gripa

Vrajži moj Charloto, još je skriven...ne jede ništa...ne rivan kapiti, ni se još presvuka...a, mi je ža da ga maltratan svaki čas pak ga još puštan na miru, ali... priznajen, jeno malo mi gre na živce. Akvarij...sve po vrajžu...teplo je, alge mi bujaju...sada je reka da će dojti u Pulu moj riječki prijatelj (uf...kako mi je drag) i... sve si mislin...bin li ali ne očistija akvarij...pak, najraje nebin...jer, če dojti i će mi reći...delbi...munjaro stara...opet nisi očistija akvarij. A meni je to tako lipo kada mi reče....Ništa od nekih novosti, jedino eto, puštam mojim Clown-ovima filmiće iz akvarija od Crnog (s idejom, to bi njima treba biti kako neki pornić...ter, njegovi se stalno bruse) ali, ni ih jok briga, valjda se još nisu dogovorili ki će biti muško u hiži (ja san to odavno kapija... u mojoj je hiži moja žena muško).
munjaro stara... ter... drugo i nisam... forši šu... san i svinja... ali baren još gripu niman.

Zadnjih nekoliko godina (a...vržmo...25 barem) u redovnim periodima slušam Johnny-a (Štulića naravno) i...uvijek slušajući, hvatan se za pojedine stihove, i... nikako... o svaken moren ništo reći... vero, svaka stih ča ga je on kanta puno govori (ki bi stija i zna slušati)... ovih mi se dana u glavi mota... Dovoljno je jedna riječ!

P.S.

Iz poštovanja štovanim kolegama koje su si dale puno truda u izradi stranice, samo danas i ovaj puta....u čast nove stranice, pokušao sam i gadno se mučio staviti sve kvačice na svoje mjesto...možda i nisam baš jako uspio ali, volio bi da se barem dobra volja i trud zamijeti
Hvala B. si mi čestitao i reka da ti se pjaža ća si čita i pročita...Hvala!

Zadnje na forumu

 • Odg: Novi-stari
  20 Veljača 2024
   
  kao sto Seba rece, nacin komunikacije se promijenio. U smislu da ako ljudima ne kazes...
 • Odg: Novi-stari
  13 Veljača 2024
  Kompleksno pitanje.. 
  Jedan dio ekipe je jednostavno odustao od akvaristike, drugi dio...
 • Novi-stari
  13 Veljača 2024
  Pozdrav forumasi!
  (Ili bar oni koji su jos ostali ovdje).

  Vidim da je moj zadnji...
 • Odg: Destilirana voda!???
  12 Veljača 2024
   
 • Odg: Destilirana voda!???
  11 Veljača 2024
  Uredu, hvala na na savjetima, u biti htio sam čuti mišljenja, da budem siguran da li treba što...

Podržite nas!

Akvarij.NET je već 18 godina s Vama primarno zahvaljujući velikom broju volontera. Naš rad možete podržati i svojim donacijama koje će se koristiti za aktualne troškove servera, domena, licenci te planirane humanitarne akcije.

http://www.paypal.me/AkvarijNET

Donate

3PAzE2vhfNmWwYoQtRALYL2Mn3DUczc8i3

Da bismo poboljšali Vaše iskustvo ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pristajete na njihovo korištenje.