0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To je nekako prokletstvo nas reefera...kad je sve dobro ili savršeno neda nam vrag mira i idemo eksperimentirati, probavati nove stvari i, poremetimo dasadašnju ravnotežu i stvari krenu nizbrdo. A, onda je muka i dugotrajno vraćati sistem na stanje prije promjene.Zato, jedno od zlatnih pravila - ako koralji i ribe izgledaju dobro i napreduju, ne diraj ništa!
Reefersko prokletstvo se vratilo! Ubacio sam vrlo malu količinu all in one biopelletsa u hangon filter u gornju komoru gdje je dobar protok. Ostaje vidjet kroz koji tjedan....
A neznam, valjda neka potraga za ultimativnim rješenjem...jednim udarcem i nitrate i fosfate. Kažem vrlo malo sam stavio jer i kad su bili u reaktoru nisu se baš pokazali.
Citat: GoranC - Ožujak 02, 2015, 12:12:05 poslijepodneA neznam, valjda neka potraga za ultimativnim rješenjem...jednim udarcem i nitrate i fosfate. Kažem vrlo malo sam stavio jer i kad su bili u reaktoru nisu se baš pokazali.U svakom slučaju ja ne znam koje to skidaju PO4....Dakle NO3 -ako treba biopelete...znaš što i kako ja koristimPO4 -Fosfatex ili silicat ex ili bilo koja druga hrđabiopelete ti skinu hranu NO3,a otrov ostane PO4...zato ih zatučete i tu je jedina poanta i greška....ne znam kako djeluju druge biopelete ali jako dobro znam kako rade JBL Bionitrat ex biopelete skidaju samo NO3 Lp
Nekako mi se čini da vidim bočicu vode kako ide na testiranje u Malešnicu .
Citat: GoranC - Ožujak 02, 2015, 15:12:00 poslijepodneNekako mi se čini da vidim bočicu vode kako ide na testiranje u Malešnicu .Nema problema testova imam,ali nemam pive