Ma jos otprije sam negdje citao kako je netko napisao kako je izvukao zmiju van i da je popizdila kad je vidjela sunce u dobrom smislu..mislim si...nije u principu ni meni potrebno sunce ali eto volim izac, kako bi mi bilo da cijeli zivot provedem u zatvorenom, svjez zrak i sta ja znam.
uglavnom mislio sam da ce koristit zmiji barem jednom van izac i ugrijat se na pravom pravcatom suncu...
uglavnom...ljudi koji su vidjeli zainteresirani i sve to pitali par pitana i dalje svojim putem.
Tu je sad jedina fora što je ovaj frend to slikao i posalo za 24sata a nije mi odmah rekao...
odjednom daje mi mobitel i lik me pocinje ispitivat...mislio sam reci da ne odobravam to objavljivanje al me ovaj tepe za 200 kn da ce dobit.
Mislio sam kako ce u clanku napokon izaci o zmijama nesto pozitivno od uobicajwenog i na kraju sam pristao.
(znam da ce ovdje svi mislit kako sam zeljan paznje novine i sve to al realno ne interesira me taj dio nimalo)
gledajuci vasa misljenja sad vidim da sam malo zeznio.
al eto ja sam liku naveo sve pozitivne strane ovoga i spomenuo sam akterfest za koji nije imao pojma..
prije da će na tebe gledati kao na čudaka nego što će doživjeti prosvjetljenje
nemam gmizavce pa bajam, ali nije to pas ili mačka koja će se vani držati tebe i dolaziti na poziv. mislim da postoji velika vjerovatnost da ti životinjica kidne ili barem da će to pokušavati cijelo vrijeme, što je po meni nepotreban stres.
neznam koliko bi uopče ljudi pristalo da Vi nesto kažete o zmijama ... vecina bi ih samo pobjegla
ali za upoznavanje stanovnika grada sa zmijama je dobra ideja zao mi je da ljudi ubijaju zmije i govore da su ligave , sluzave itd.
jedan covjek je nakon par pitanja rekao da su one zapravo zanimljive ali da ju je ovako vidio na cesti da bi ju zgazio garant.
eto primjer jedan