I sad će opet krenuti napadi na terariste. Pogledala sam snimku i moram priznati da mi je morbidna, a ni ne kužim hranjenje mačkama
Ni prvi ni zadnji put da se našao takav jedan bezdušni jarac kojeg je vjerojatno zlostavljao svečenik poslje mise dok je bio dijete.
Tu nema pomoći, takvih bolesnika di god se okreneš ali šta je najgore nije on taj koji će donjeti negativan publicitet teraristici nego upravo medijii i samoprozvani "prijatelji životinja" sa Omanom na čelu.
Pa koliki ti moraš biti licemjer i ulizica da bi izjavio nešto o ćemu pojma nemaš čisto da bi se napravila veća drama i da se napuni blagajna od gnjevnih donatora !?
Citat iz članka-
"Prijatelji životinja' protive se kupnji životinja posebice egzotičnih kućnih ljubimaca, kojima nije mjesto u našim domovima. Oni su kupljeni radi koristoljublja, a ne istinske ljubavi prema žviotinjama. Divljim životinjama, za razliku od napuštenih pasa i mačaka, ne treba naša pomoć, već ih kupnjom stavljamo u doživotnu robiju', poručili su domaći zaštitari životinja.
Kakav maloumnik!
Zbog takvih debila su Ameri u teškim problemima i suočavaju se sa mogučom zabrano držanja egzotičnih životinja u zatočeništvu koje bi u nekim zemljama SAD-a mogle stupit na snagu već u 2014!
Da me netko krivo ne shvati, ne mislim da su novinari i udruge koje se bore protiv takvih stvari krivi kaj je teraristika krcata debosima nego su oni ti koji će začinit priču i plasirat ju kako njima odgovara i nanjet puno veću štetu.
A snimku neću ni gledat jer ću samo još više popizd....