Prosinac 21, 2024, 17:24:04 poslijepodneNajnoviji Član: jantolekd

Autor Tema: Malim mačićem, kućnim ljubimcem, nahranio pitona i snimao kamerom  (Posjeta: 9828 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
  • AkTer jedna od šest :)
Malim mačićem, kućnim ljubimcem, nahranio pitona i snimao kamerom
« u: Prosinac 03, 2011, 20:55:14 poslijepodne »
http://www.leggo.it/articolo.php?id=151701 - snimka

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/malim-macicem-kucnim-ljubimcem-nahranio-pitona-i-snimao-kamerom.html  - hr komentari

I sad će opet krenuti napadi na terariste. Pogledala sam snimku i moram priznati da mi je morbidna, a ni ne kužim hranjenje mačkama  -?

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
Odg: Malim mačićem, kućnim ljubimcem, nahranio pitona i snimao kamerom
« Odgovori #1 u: Prosinac 03, 2011, 21:19:15 poslijepodne »
nisam mogao gledati do kraja snimku ali vidio sam i više nego dovoljno..to stvorenje(nalik čovjeku) koje je uradilo ovoj mačkici nije nikakav ljubitelj niti jedne životinje a kamo li terarist ili nešto slično..to je obično jadno stvorenje kome želim za Božić da završi kao ovo mače, pa da bude sve u duhu u kom je i snimljeno ovo..  :down: :down: :down: :down: :down: :down:

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Akvarij NET
« Odgovori #2 u: Prosinac 03, 2011, 21:21:18 poslijepodne »
pa nema tu napada na terariste al ljudi ti dobe krive slike radi pojedinaca, uvijek je tak bilo

a video me ne iznenađuje u danasnje vrijeme, meni bi bilo zao da je i neki mali zec, opcenito sam slab na sva ta malena stvorenja

Offline galo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #3 u: Prosinac 03, 2011, 21:27:41 poslijepodne »
sikkk ........

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
« Odgovori #4 u: Prosinac 03, 2011, 21:45:13 poslijepodne »
Ja sam još na AkTeru pital Chilii ak nabavim zmiju jel joj mogu dat susedovog mačka pa mi je bila objasnila da ona ne hrani sa mačkama jer mačke nisu hranjive.
Mislim da je tak nekak bilo...   :D

Makar eto, u Italiji su bile specijalitet. Samo sad se to baš ne govori javno.

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #5 u: Prosinac 03, 2011, 21:52:07 poslijepodne »
 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Eh da sad mogu ispsovati posteno , lik je psihicki umobolesnik , jadna macka , dabogda i njemu onako bilo  :-X  :devil:  X-(

Offline biosvera

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #6 u: Prosinac 03, 2011, 21:58:18 poslijepodne »
kaj nije da mačke mogu ogrebat pitona i tomu slično no sa druge strane koliko bolestan moraš bit da sa mačićem sa kojim se prije igraš i mažiš ga daš pitonu za večeru bolje se vi hrvatski zmijoljubci držite štakora i sve će bit dobro  :up:

Offline Chilii

• Forum Administrator
  • Punopravni član
« Odgovori #7 u: Prosinac 03, 2011, 22:08:02 poslijepodne »
kaj nije da mačke mogu ogrebat pitona i tomu slično no sa druge strane koliko bolestan moraš bit da sa mačićem sa kojim se prije igraš i mažiš ga daš pitonu za večeru bolje se vi hrvatski zmijoljubci držite štakora i sve će bit dobro  :up:

Upravo to! Zato se i prakticira hranjenje mrtvim plijenom, dakle mrtvim glodavcima. Svakom je jasno da burmanski pitoni ne mogu živjeti na štakorima, daju im se kunići. Ali to igranje, muzika, vađenje iz kape su mi zaista odvratni.  Mislim imam zmije ali ovo je i mene šokiralo i zgadilo mi se.
Ajd sad ti našim udrugama koje udomljavaju mačiće objasni da imaš zmije i da ne tražiš mačića za hranu već za udomit kao ljubimca. Po FB su razne udruge razapele ponove sve terariste.

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #8 u: Prosinac 03, 2011, 22:32:45 poslijepodne »
za ovo treba biti umobolni kreten. No svijet je danas prepun takvih i treba se zalagati za smrtne kazne u cim vecem broju sa cim brzim postupcima.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
    • http://www.akvaristika.tk
« Odgovori #9 u: Prosinac 03, 2011, 22:49:18 poslijepodne »
??
Neznam.. mozda sam i ja umobolan.. mene ovo nije nesto pogodilo... sigurno mu se i macka popisala po krevetu... kud je macka ruzna.. kud je dosla u domet zmije.. life sucks..

no uglavnom... jedan lovacki pas jazavcar.. otisao u rupu za jazavcem.. i sad se oni pokolju u rupi.. i pas izadje van sav izgreban i izgrizen.. i veli jedan lovac.. a siroce kak je izgreban... dok drugi veli.. je..ko mu je kriv  kaj je isao za jazavcara.. mogao je ici za svecenika...

tak i macka.. da je sabljozubi tigar nebi joj bilo nist....

idem spat... neervozan sam...
biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški  
« Odgovori #10 u: Prosinac 03, 2011, 22:53:30 poslijepodne »
Ja sam vidio jedan video gdje su malo pače ubacili Arowani u akvarij! Ili npr malog miša kod kornjače u akvarij! Niđe veze! To valjda zbog toga da se imaju sa čime "hvalit" na youtube! Mislim zaista,snimat i još se naslađivat! Užas! :'(

Offline kinggo

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #11 u: Prosinac 03, 2011, 22:57:49 poslijepodne »
ne zato, nisam tako mislio. Jasno mi je da je uvijek netko nekome hrana. Ali nacin na koji je to napravio je bolestan. Barem meni. Srecom, ne moram nijednu zivotinju hraniti drugim zivotinjma, barem ne cijelima i zivima, ali da moram onda sigurno ne bi hranu tretirao kao ljubimca 2 minute pa ju onda bescutno ostavio na milost i nemilost zmije.

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
    • Diskusari
« Odgovori #12 u: Prosinac 03, 2011, 23:04:45 poslijepodne »
Ovo ni jedan pravi terarist ne bi napravio.ali ne cude me vise uopce ovakve stvari,ljudi samo nasilje prikazuju,ubijanje,mucenje,agresiju.... da ne nabrajam dalje,pravi zivot i vrijednosti su izgubile smisao,nego treba napraviti neku agresiju da bi bio primjecen i exponiran.
To je nazalost najveci problem danasnjeg drustva,ko bi znao za ovog tipa i pitona da nije napravio ovo sto je napravio,da ga je nahranio misem i stavio video ne bi se ni pricalo o tome,a covjek se exponirao i to mu je sad valjda satisfakcija,da cita komentare.
Mislim da kad se ovakve stvari ne bi prihvacale ovako kako se prihvacaju,i ovakvi ljudi bi odustali od takvih stvari,jer se o tome uopce ne bi pricalo. :-[

Offline tarantula 87

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #13 u: Prosinac 03, 2011, 23:07:07 poslijepodne »
To je ono...Pogle sta moja zmija može. :-X

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #14 u: Prosinac 03, 2011, 23:10:52 poslijepodne »
I sad će opet krenuti napadi na terariste. Pogledala sam snimku i moram priznati da mi je morbidna, a ni ne kužim hranjenje mačkama  -?

Ni prvi ni zadnji put da se našao takav jedan bezdušni jarac kojeg je vjerojatno zlostavljao svečenik poslje mise dok je bio dijete.
Tu nema pomoći, takvih bolesnika di god se okreneš ali šta je najgore nije on taj koji će donjeti negativan publicitet teraristici nego upravo medijii i samoprozvani "prijatelji životinja" sa Omanom na čelu.

Pa koliki ti moraš biti licemjer i ulizica da bi izjavio nešto o ćemu pojma nemaš čisto da bi se napravila veća drama i da se napuni blagajna od gnjevnih donatora !?
Citat iz članka-

"Prijatelji životinja' protive se kupnji životinja posebice egzotičnih kućnih ljubimaca, kojima nije mjesto u našim domovima. Oni su kupljeni radi koristoljublja, a ne istinske ljubavi prema žviotinjama. Divljim životinjama, za razliku od napuštenih pasa i mačaka, ne treba naša pomoć, već ih kupnjom stavljamo u doživotnu robiju', poručili su domaći zaštitari životinja.

Kakav maloumnik!
Zbog takvih debila su Ameri u teškim problemima i suočavaju se sa mogučom zabrano držanja egzotičnih životinja u zatočeništvu koje bi u nekim zemljama SAD-a mogle stupit na snagu već u 2014!
Da me netko krivo ne shvati, ne mislim da su novinari i udruge koje se bore protiv takvih stvari krivi kaj je teraristika krcata debosima nego su oni ti koji će začinit priču i plasirat ju kako njima odgovara i nanjet puno veću štetu.
A snimku neću ni gledat jer ću samo još više popizd....

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #15 u: Prosinac 03, 2011, 23:29:55 poslijepodne »

Ovu snimku za vikend kad su mi jedini kolko tolko dani odmora sigurno nebum gledal...

Offline Chilii

• Forum Administrator
  • Punopravni član
« Odgovori #16 u: Prosinac 03, 2011, 23:42:54 poslijepodne »

ali šta je najgore nije on taj koji će donjeti negativan publicitet teraristici nego upravo medijii i samoprozvani "prijatelji životinja" sa Omanom na čelu.

Definitivno se slažem  :up:

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #17 u: Prosinac 03, 2011, 23:54:54 poslijepodne »
Ma ti "prijatelji životinja" su da ne kažem šta!   :-X
Evo npr na forumu Plava šapa! Više ne znam koliko su životinja sklonili sa ulice, koliko se udomilo i koliko se para potrošilo donacijama forumaša  na hranu,  lječenje i kastriranje! To su za mene pravi prijatelji životinja a ne ta udruga koja samo kaka okolo po medijima a niš ne dela!

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #18 u: Prosinac 04, 2011, 00:01:36 prijepodne »
nisam to gledao, ali pola vas hrani zmijurine štakorima i miševima a sad plačete za mačkom. licemjerno.
ribar

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #19 u: Prosinac 04, 2011, 00:05:58 prijepodne »

ali šta je najgore nije on taj koji će donjeti negativan publicitet teraristici nego upravo medijii i samoprozvani "prijatelji životinja" sa Omanom na čelu.

a tal luka oman. treba mu zatvoriti onu prčvarnicu koju naziva udrugom. ježim se na tog preživača.

Definitivno se slažem  :up:
ribar

Offline deki00

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #20 u: Prosinac 04, 2011, 00:08:38 prijepodne »
Razlika je u tome što niko taj event ubijanja i hranjenja ne snima kamerom! Nije isto, lik se sa mačkom igrao prvo a onda ju je sadistički prepustio pitonu! Piton ju je pojeo na krevetu u sobi :o!

Offline madmax333

• Punopravni član
« Odgovori #21 u: Prosinac 04, 2011, 00:14:58 prijepodne »
Razlika je u tome što niko taj event ubijanja i hranjenja ne snima kamerom! Nije isto, lik se sa mačkom igrao prvo a onda ju je sadistički prepustio pitonu! Piton ju je pojeo na krevetu u sobi :o!
ima toga na youtube-u koliko želiš.
ribar

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #22 u: Prosinac 04, 2011, 00:26:04 prijepodne »
mislim da to neki ljudi gledaju na pogrešan način.

tj, vide luđaka koj je nahranio zmiju slatkim malim micekom dok, oprostite, ali mi zmije također hranimo i slatkim malim mišekima, štakorekima i zečekima.

to što je nekome mačka ili ti ga kjut micek automatski samo i samo kućni ljubimac a štakor je nešto fuj, gamad koja se treba ubit je samo licemjerje.

pogotovo meni koja uzgajam štakore kao kućne ljubimce.
pitam se što bi tek NFRS i ostali imali reć o tome.

nekima je krava sveta pa nas gledaju prijekorno a nekima pas ručak pa mi njih gledamo prijekorn.

ne, meni se ovaj video ne gadi jer je frajer nahranio zmiju kjut micekom koj služi da bi bio ljubimac nego jer je frajer očito  nahranio zmiju micekom iz svoje puke zabave sablažnjavanja javnosti (usto, mislim da tu postoji i lijep dio psihologije osobe koja se igra sa životinjom koju će 2min kasnije mrtvo hladno ubit) i zato što se zmije iz njihove sigurnosti ne hrani plijenom koj ju može ozlijedit.

ja imam svoj eštakore koji nikad neće biti hrana zmijama makar sam svjesna da ih one jedu i da ih ja kupujem da bi ih nahranila.
ja sam svjesna da je moj mačak  meni ljubimac dok ga na drugom kraju svjeta gledaju kao večeru a ne nešto što se drži z aljubimca.
ja sam svjesna da je moj pas ljubimac makar ga tamo negdje gledaju kao prljavu životinju (toliko čak da sam vidjela članak kako slijepa cura ima istreniranog ponija da ju vodi okolo jer se tamo od uda god je pse smatra prljavima i bez problema ih se ubije)
ja sam svjesna da je meni, a i vama, moja zmija ljubimac makar bi ju mnogi prvom motikom maznuli.

stoga mi se nemojte zgražat nad zmijom nahranjenom slatkim malim micekom kada ćete sad otić i svoju zmiju nahranit slatkim malom štakorom, zecom ili mišem jer to su također životinje i nečiji ljubimci jednako koliko i bilo koja mačka

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #23 u: Prosinac 04, 2011, 00:28:12 prijepodne »
ima toga na youtube-u koliko želiš.

pusti youtube, ima toga tu na forumu koliko želiš

Offline rokimon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • malawi by rokimon
« Odgovori #24 u: Prosinac 04, 2011, 08:55:23 prijepodne »
imam i ja pse...koji su mesožderi, naravno! nisam im nikad bacio živu mačku, živog odojka ili takvo šta! lik je bolesnik i nema tu pogovora! ima nekakvih stvari koje smo svi u životu morali raditi a nije nam bilo ugodno....tako ja na primjer u ovo vrijeme kolinja napravim popriličan "masakar".....ali nije mi niti ugodno a kamoli da uživam u tome! valjda smo po tim nekakvim osjećajima različiti od životinja.....mada neki i nisu :roll:
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.