Moram priznati Xena da je aq jako lijep, i btw, odlične dimenzije!!
Ja bi da sam na tvome mjestu u karantenu ili još bolje na oglas stavio metriaclima estherae, jer mi nekako ne leže od početka kako sam krenuo u ciklidne vode, no to sam samo ja.. Tebi, ako se sviđaju, ja to poštujem.. Znam da zvuči grubo, ali ono....
No, sve u svemu dojam cijelog aq i stanovnika je na zavidnom nivou!!
hvala
zanimljivo je da sam to baš razmišljala sad neki dan ali nekako mi ih je žao jer ih imam već 6 godina isto kao i caeruleuse,većina ih je preživjela sama,najviše su se mrijestile i sada imam 5 njihovih malaca koji su se sami snašli i preživjeli.Jednostavno mi je nekako teško dati ih, a ovi malci su još tako mali da sumnjam da bi ih uopće mogla uloviti.Tako da će vjerojatno za sada još ostati u ovom akvariju.
za akvarij !!! Meni se bas ne sviđa ovaj kamen(mozda zato sta ga gledam svaki dan ) puno je ljepsi ovaj u karanteni.... ja sam svoj crni dovezao iz lepoglave a to je tebi blizu
i pijesak bi stavio sitnije granulacije jer mi se cini da je ovaj tvoj dosta grub
Vonfy estherae su zakon...ako bi nesto izbacio,izbacio bi ove albino....ali ukusi su razliciti:-))))
hvala i tebi
što se tiče kamena,pa da ti živiš na moru,pa valjda zato kao što kažeš, a meni se baš zbog toga sviđa jer volim more i morske akvarije, pa mi je ovo dosta slično tako da imam morsko-ciklidni akvarij.Da Lepoglava mi je blizu (hvala na informaciji) ali za sada mi je ovo kamenje ok, a i cikldi ga baš vole.Možda jednom kad se ga zavolim odem do Lepoglave ili tko zna možda ga stavim u koji drugi akvarij jednom...
inače pijesak je dosta sitan,tu na zadnjoj slici izgleda krupan,baš sam i ja gledala ali uživo nije uopće i ribe s njim nemaju problema.
E sad albino su mi fora bijele s onim crvenim očima
neobične su i baš zbog toga sam ih kupila.
a nisam ih nikad prije ni vidjela.