1. neznalica? kako se to zmije nehrane mačićima? nemam zmiju ali izleda da znam više od tebe. zmija koja je dovoljno velika pojela bi mačića.
2. zašto? zato što je mačić simpatičniji? druge razlike nema. miš je čak i inteligentnije biće.
3. znam što se nalazi u hrani za kućne ljubimce ali to ne znaći da ja moram još dodatno nekoga ubijati.
4. isti odgovor kao na 3.
5. gušenje ili lomljenje kostiju lupanjem o zid. divan izbor
fascinantna mi je ovakva ekipa... zast?
kao s jedne strane znas ti da pesi i macke jedu druge zivotinje, koje doduse dobijes u nekoj suhoj verziji briketa i to nije bed, jer - ti ne prljas svoje rukice.
isto tako - jedes meso, ribu?
al to je okej, je to tako mora biti a opet ne prljas svoje rukice, nego odes u ducan.
iako perfektno normalno mozes zivjeti od povrca i voca
jedes i jaja pretpostavljam i pijes miljeko?
jel znas u kakvim brutalnim nehumanim uvjetima, gorim od smrti zive kokosi nesilice i krave?
ali, kad netko ubije stakora ili misa to je brutala.
ali o tome se ne razmislja da tako mora biti i da jebiga, nema briketirane suhe hrane za zmije, da nema mesnih preradevina za zmije (s tim da to zapravo nista ne mijenja na stvari osim cinjenice da ja ne bi ubila stakora, nego bi stakor u procesu industrijske proizvodnje bio ubijen).
iskreno, ja bi zmije hranila macicima, puno rade nego stakorima, jer stakori su inteligentne, drage zivotinje, macke organski ne podnosim... al ima jedan problem, tocnije dva.
1) macke nisu ni upola ''plodne'' ko stakori
2) prevelike su za moje zmije