Uglavnom, neke sam uspjela uvjeriti kako pitoni ne jedu malu djecu, mačke, pse i slično.
S te famozne crne liste sam maknula idiotne teorije o tome kako se zmije hrane s mačićima i štencima. Ali evo obrata, trebala sam pričuvati jedno štene od mjesec dana, tj othraniti ga ali dotična gospođa mi ga sad ne želi dati jer ja imam i podržavam vlasnike zmija.
Mislim, nije da ću plakati ionako sam glupači išla pomoći, nek se sad sama snalazi. A neki genijalci su potegnuli pitanje gdje su svi štenci koje sam ja do sad čuvala (othranjivala sam preko 100 štenaca i udomljavala ih kao volonter jedne udruge) i da li su oni zaista udomljeni ili ih je pojeo neki gladni piton. Odustala sam od natezanja s primitivcima, nema teorije neke od njih uvjeriti. Ovi ljudi što se bave sa štencima su normalniji ali ovi s mačkama su stvarno pukli i izgubili pojam za racionalno. Jedna je izrazila zabrinutost za mog jazavčara jer je on duguljast i prikladan kao hrana za nekog pitona. Moram priznati da ili sam ja luda ili oni - njima je piton jedan, kao da ne mogu shvatiti da postoji npr.regius i burmanac i da je razlika ogromna.
Sve u svemu, ako želite udomiti mačića prešutite svoje hladnokrvne ljubimce. Iako ima i onih koje dolaze u kućne posjete udomiteljima, ehhhhh
A ovo da je piton spavao u krevetu i mjerio vlasnicu sam čula gomilu puta baš i mene zanima otkud je ta priča krenula. Ali fascinantno uvijek je u pitanju neka frendica od frendice, nikad se ne zna točno koja