a ovaj mužijak je mrtvo puhalo....ušo mu sumbu on ga je samo izguro,ne predstavlja nikakav problem ali ženka je ...hebi ga ona ima sad napadaje i ide mi na živce....od kad je ubačena nije bila desno,i baš 3 dana prije no što moram pokupit sumbue,ova dilkanica došla tamo i gotovo!
za sad ostaju vidit ću kako će dalje biti.
2 ljudi koji ih već imaju kažu sa calvusima može..reko ajd da vidim....hebi ga oni znaju jer ih imaju već pun klinac ja ne znam pa sam se ipak raspitao da ne uletim ko tuljan...vidjet ćemo.
samo sad da se skrase za koji tjedan da se malo smire pa da vidim jel se vidi jel imam ženki i muzijaka...po ponašanju još ništa ne vidim..samo znam da su dva otišla a 4 ostala i ne ljube se baš...al opet su nekako složni kad im calvusica uleti...
maa,bitno je meni bilo da ja vidim da im se vratila boja i da jedu..a sad,naviknit će se na prisutnost pa valjda više neće bježat u kućicu
imaju i compressicepsi koji su tako mali, ali se sada nemogu sijetiti točnog i ijelog naziva.
sretno, ali vadi ih van prije nego ih calvus dohvati.
ako ih dohvati dohvati....ne vjerujem da će.javim za koji tjedan pa onda mjesec i tako...
za sad nek se privikavaju na okolinu.
razmišljao sam čak riješit ovaj mali i stvait par da vidim kako se ponašaju kad su samo...rekoše mi loše..al...da probam.
e da,ovi moji su prvotno iz izvora kao i tvoji samo što je lik kupio držao,odustao od njih i poslao meni.
pa reko sam ti ja da vijam već jako dugo i nikako da sredim prijevoz....