kako se bavim ovim hobijem, prvi dio:
Svako jutro uzmem kavu i odsetam do sobe gdje je tank. Onda se relaksiram uz ovaj opustajuci hobi buljenjem kroz staklo u potrazi za promjenama. Onda uocim i izvadim mrtvaca. Iz tanka, da ne gadi vodu.
Onda odem radit pa se vratim, ovlas pozdravim suprugu s dvoje djece te odem vidit i relaksirat se uz tank. Onda buljim kroz staklo pa usput vidim koju promjenu, i izvadim mrtvaca.
Onda se mi ekipa druzimo pa dodje vrijeme za ic hranit ribe. Onda ja, vec naucen na proceduru, nahranim ribe i relaksiram se gledajuci kroz staklo, kad li ugledam mrtvaca. Onda ga izvadim dugackom pincetom da ne gadi vodu.
Onda dodje vrijeme za ic lec, pa ocima umornim od buljenja u ekran i citanja po netu, odem odmorit iste buljeci jos malo u tank. Onda nadjem mrtvaca al mi ga se ne da vadit, vec cu to ionako ujutro, uz onog jutarnjeg.
Pasmtr i hobiju. Relaksirajucem.
Cekam da mi krepaju anemone pa da nabavim nove i onda je valjda cijela rotacija organizama zavrsena (nabavi - raste - krepa - nabavi)
gust je bavit se ovim, nema sto, jedino se covjek ne smije ni slucajno zamislit o kolicini truda/entuzijazma/love/zayebancije koju ulozi da bi na kraju svejedno vadio mrtvace iz tanka, uz napor da se emotivno ne veze za nikoji komad unutar staklenih 5 zidova
Btw, skoljka je kod mene nesto preko godinu dana, do jucer sve OK (s njom)
kao prvo, hvala ekipa
, nisam bas uhvatio vremena zadnje vrijeme puno se igrat oko tanka....
Miki! Ludnica!
A vidi Derase, ihaaaa. Ide sad članak o njoj. Mogao biš bacit jednu profi sliku. Da se vidi rast kroz vrijeme.
Svaka ti čast na uloženom trudu. Ovakav sistem nije lako održavati.
fookin prophecy
, jutros vidim skoljka na boku... polutke nejednako privucene, ali jos je ziva... do navecer - kanta