Siječanj 15, 2025, 13:07:41 poslijepodneNajnoviji Član: Pandi86

Autor Tema: Godinu dana i jos malo vise  (Posjeta: 119690 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
  • Stark Raving Mad
Odg: Godinu dana i jos malo vise
« Odgovori #500 u: Srpanj 19, 2015, 20:52:24 poslijepodne »
Akvarij neću komentirati, ali fotelje su mrak. Tu ne mislim na sami izgled nego kako tijelo leži u njima.
Drugi put kad dođem radije gledam platno nego akvarij.

samo ti nastavi sa ovakvim ocjenama akvarija pa bi mogao osvanuti naslov negdje u novinama "prica se da vinkovacki reef akvarist ima tijelo vitkog 52godišnjaka ali policija nikako ne moze otkriti gdje ga je zakopao" ... da tijelo leži.... samo ti daj  :D :D

a za platno, jebga... Scarlett, meine neue Kidman  :156:

Slim_okrug  -  thx za lijepe rijeci  :D :D, nista se ne skriva samo se stavilo blago ad acta  :-[ ... od odrzavanja je najteze natjerati se napuniti 60l tank za top-off kada se isprazni, a od redovnog odrzavanja mogu rec da hranim ribe svakodnevno  :clown:...  dnevno bacim oko par puta da vidim treba li stogod otkopat sto je murina-gobi zakopao u medjuvremenu, a navecer dobiju komad(inu) tostane nori alge (devetina one plahte za sushi pravit) i to je to.... svijetlo se pali predvecer (T5 od 17.00 pa na dalje a prezivjele LED oko 19.00) i sve zajedno se gasi negdje oko 5 ujutru..... ovih par ljetnih mjeseci klima radi non stop namjestena na 26C ili 27C, i puno pomaze sto po danu nije fotoperiod, zbog grijanja.... zadnje vrijeme sam radio povremene izmjene vode od 60l po izmjeni, s tim da sam mijesao 1.5kg industrijske (tropic marin) soli sa 1 kg jadranske nerafinirane i ne-jodirane, nabavljene preko frendova.... testirao sam vodu u potpunosti napravljenu s tom soli i iznenadio se sto su parametri (koje mogu izmjeriti) poprilicno OK (recimo fosfata nema vise od 0.05 u uzorku) i jedino sto je bilo van granica je bio KH koji je iznosio 3.0.... ali to se lako rijesi  :) .... to je za ninsku sol, stonsku imam u rezervi  :D :D

trenutno je tlaka gledat onu plavu spuzvetinu, trebalo bi opet jedno kilu - kilu i pol nabrat i pobacat, al to cemo kad opadne ova sunjara vani, trenutno moram glumit Mič Bjukenona kraj bazena na napuhavanje tu u dvoristu, jer je netko (mladjahni petogodisnjak) otkrio "ronjenje".... samo sto se povremeno zaeebe pa potegne vodu umjesto zraka, pa treba bit pod nadzorom....

ovo sa tankom starosjediocem jest fora, i imas neku cudnu sadisfakciju da to sve "jos uvijek zivi" unatoc tvojoj nebrizi i lutanjima, pa u toliko uopce i nije za razmisljat o gasenju, ali recimo razmisljat kako bi sve to u komadu prodao i s postignutim iskustvom napravio nesto potpuno novo, drugacije, kockasto i bolje - a sve iz pocetka - e to cesto padne na pamet... ali kako je sve to ionako samo za nasmijat se od realizacije, onda se sve fino nastavi u revijalnom tonu  :)

btw, nasao sam neki salifert NO3 sa isteklim rokom (2009-ta  :P) i nije pokazao nimalo promjene boje prema rozo-ljubicastoj.... sklon sam povjerovati da NO3 nisu moj problem  :D
O mjeseče, sunčeva guzico.
Što siješ, a ne griješ.....
Pizdo.

Offline s@ki

• Punopravni član
    • DIY audio Hrvatska
« Odgovori #501 u: Srpanj 19, 2015, 21:53:23 poslijepodne »
e i ja nađem pravog za pitat savijet....eh :D
diy-audio.com.hr

Offline Dellete

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
  • P.
« Odgovori #502 u: Kolovoz 14, 2015, 11:42:43 prijepodne »
Ajd nemoj bacati plavu spuzvu, imam dobro mjesto za udomiti ju...

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #503 u: Kolovoz 14, 2015, 21:30:31 poslijepodne »
 :D izgleda da ti je netko dobrano stao na zulj  :D :D ;)

evo, jedna od maloprije

Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #504 u: Rujan 26, 2015, 09:59:02 prijepodne »
...Zdravi Razum je (opet) izostao....

naime :)

nakon dvodnevne posjete ZG-VŽ, ugodno se družeći sa X-wing pilotom (VW Caddy) Kizo(2)-m, prevladala je nekakva cudna odluka da se tank ne ostavi na milost i nemilost crkavanju, nego krene "iz pocetka"....

kroz nekoliko faza, naravno... jer ne moze odjednom, bio bi to prevelik šok i za tank i za mene  :D

sjetih se da mi 30kg soli čući kod jednog VK akvariste negdje od početka ljeta, nikako da pokupim, i sad na kraju - sve se pokrenulo... pokupio sol, napravio vodu, iskoristio ex frag tank za miješanje većih količina za izmjenu...

Phase I

izmjenio oko 300l vode, u dva navrata... prva izmjena iskorištena da se očisti sump i izbaci koji cm mulja sa dna  :roll:, tako da je jedna tvornica fosfata izbačena iz jednadžbe...

malo fotaka...
« Zadnja izmjena: Rujan 26, 2015, 10:07:03 prijepodne od Pamook »
Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #505 u: Rujan 26, 2015, 10:12:39 prijepodne »
Phase II

bare necessities

čišćenje

i punjenje

bljak  :D
Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #506 u: Rujan 26, 2015, 10:22:21 prijepodne »
Phase III

Ha Ku I  :D :D

povratak prvoj ljubavi, LED je dobio odyeb  :)

ostaje T5 coralstar kao potpora boji, idu dvije 150W HQI armature na već postojeću... zbog potrošnje će biti promjene u fotoperiodu, ali radije nek svijetli 5 sati tutta forca i da smo oboje zadovoljni (i tank i ja) , nego da trpi oboje....

LED ima samo jednu prednost, a to je da manje grije... ukupna ušteda struje na godišnjoj razini je reda veličine jumbo pizze uz mineralnu (ne ostane za pivu), a kako je sol uredno nagrizla LEDice kroz dvije godine do razine da ih više od pola ne radi (vec sam mijenjao cijelu turu od 90 komada), izmjena HQI lampi dva puta godišnje mi neće biti bitna promjena u troškovniku....

dakle, povratak korijenima  :zagrljaj:

Tomislav - puno ti hvala jos jednom za donirane HQI komplete  :zagrljaj: :zagrljaj:

Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #507 u: Rujan 26, 2015, 10:27:11 prijepodne »
... to je za sada to.... odn. ono što sam stigao napraviti....

danas je kiša pa sumnjam da ću uspjeti riješiti i drugu HQI (imam odrezano sve što treba, ali treba izbušiti i pripasati).... inače, ona bijela plastika na slikama je teflon, tako da nema straha da će se otopiti, a dozvoljava staklu da "diše"  :)

faza 4 će biti raskupusavanje grebena i vjerojatno dio kamena s njega ide u filtraciju, a display tank postaje nešto manje kamenit... probat ću dobiti malo više "plaže" za LPS-e, koji su mi postali primarni... SPS-a će biti, ali neću podrediti tank njima i njihovim potrebama... been there, done that, time to move on  :)

LPS-i me puno više vesele jer su dinamični, pa će sve skupa vjerojatno ići u tom smjeru... uz ponešto riba, naravno  :P

...to be continued....

javim  :clown:
Pizdo.

Offline s@ki

• Punopravni član
    • DIY audio Hrvatska
« Odgovori #508 u: Rujan 26, 2015, 10:29:30 prijepodne »
ma bravo. evo, pošaljem ti cvjetić (JEDAN, ne DVA) zoe za pomoć projektu  :devil:
diy-audio.com.hr

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #509 u: Rujan 26, 2015, 10:43:35 prijepodne »
dva bi svakako bilo previše, poremetilo bi mi labilnu ravnotežu parametara u tanku... jedan, za probu.  :D
Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #510 u: Rujan 26, 2015, 10:53:22 prijepodne »
...a evo i kako se moze nakon akvaristickog kraha upotrijebiti ostatke opreme... Atman overtank, prvo bio na 80l kockici u (pra)počecima morske, pa bio rasvjeta u sumpu iznad refugiuma/algi, pa nakon toga se potepao po šupi neko vrijeme... a od nedavno, postao je pretpojačalo  :P :zagrljaj: :zagrljaj:

tako da... ništa se ne baca (na opću radost supruge), sve se moze iskoristiti  :D
Pizdo.

Offline Rybak

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #511 u: Rujan 26, 2015, 11:36:49 prijepodne »
brutalno :D, malo glupo pitanje, ovaj sat s lampama si ti radio ili kupio gotovo?

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #512 u: Rujan 26, 2015, 11:57:45 prijepodne »
nije nimalo glupo - sat je kupljen kao kit i moje je bilo da ga sastavim  :up:... kupljen kod ovog dječarca

http://www.pvelectronics.co.uk/index.php

prije nekih 4 godine ili tako nekako... znam da smo pisali "račun" na 19,99€ radi carine  :D :D
Pizdo.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #513 u: Rujan 26, 2015, 13:22:34 poslijepodne »
Superiška! :)
Će bit dovoljno za pokrit s dvije HQI s obzirom na dužinu tanka?

Ako će trebati koji koralj za obnovu javi se. :122:

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
« Odgovori #514 u: Rujan 26, 2015, 13:52:18 poslijepodne »
Mene interesira nešto drugo!!?
Tko je od vas dvoje pojeo zadnji kolačić ??!

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #515 u: Rujan 26, 2015, 14:12:10 poslijepodne »
Superiška! :)
Će bit dovoljno za pokrit s dvije HQI s obzirom na dužinu tanka?

Ako će trebati koji koralj za obnovu javi se. :122:

Renta thx  :zagrljaj:... mislim da za sada nece bit potrebe, iako mi ponekad "fale" zeleni caliendrum i jos ponesto, ali o tom po tom  :)

2 kom HQI nece bit bas idealno, pa cu kombinirat - da li slozit organizme prema hi/lo light potrebama ili dodat nesto od 70ak W tamo kod preljeva da pokrije "rupu"... bolje bi bilo stavit sve 4 HQI koje imam, ali to bi vec bilo u rangu Rokfelera, pa (za sada) nista od toga  :D :D

Mene interesira nešto drugo!!?
Tko je od vas dvoje pojeo zadnji kolačić ??!

a gle, tko drzi casu u ruci da bi "pogurao" niz suho grlo?  -?
Pizdo.

Offline Slim_okrug

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #516 u: Rujan 26, 2015, 19:44:45 poslijepodne »
E ovo se cijeni. Povratak stare garde. Bog te maza lipo si ti toga izvuka it sumpa :D. Jedva cekam vidit lps reef od tvoje ruke. Si zaobisa sat od HEP-a kad ides na MH  :D ? Sta je sa starim zivotom unutar tanka. Pamook bas mi je drago sta si ponovo pronasa izazov i volju  :zagrljaj:

Offline Kizo 2

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 61
« Odgovori #517 u: Rujan 26, 2015, 23:48:41 poslijepodne »
Možeš se ti truditi koliko hoćeš ali mlohava čuna ostaje mlohava čuna. :up:

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #518 u: Rujan 27, 2015, 08:17:08 prijepodne »
Možeš se ti truditi koliko hoćeš ali mlohava čuna ostaje mlohava čuna. :up:

zato je u izradi novi stalak od afričke šljive.

prošetaj

:D

« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2015, 11:41:42 prijepodne od Pamook »
Pizdo.

Offline Pamook

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Stark Raving Mad
« Odgovori #519 u: Rujan 27, 2015, 09:02:31 prijepodne »
E ovo se cijeni. Povratak stare garde. Bog te maza lipo si ti toga izvuka it sumpa :D. Jedva cekam vidit lps reef od tvoje ruke. Si zaobisa sat od HEP-a kad ides na MH  :D ? Sta je sa starim zivotom unutar tanka. Pamook bas mi je drago sta si ponovo pronasa izazov i volju  :zagrljaj:

pep talk  :D :D

:zagrljaj:

sump sigurno nije čišćen 2 godine, a kako mi vrijeme sve brze prolazi, moguce i nesto vise... vjerojatno i jest vise od toga, tako da nije nist cudno da se nakupilo sr@nja u poprilicnom sloju  :), a gledajuci u to, onda imas jos veci dojam "da se treba dobro nakanit" to ocistit, jer ima posla... i bilo je, ispirao sam šlaufom s jedne strane a grabio mutnu vodu na drugom kraju, sve dok nije postalo dovoljno poluprozirno da se moze sve izvuc na kraju lopaticom  :rolleyes:... al ajd, to je bilo zaista nuzno za obavit, bez toga ne vrijedi ni pokretat nista drugo  :punch:

HEP nazalost nisam zaobisa, iako bi vise nego volio  :D :D, ali - prije dvije godine promijenio sam 90ak komada LED-a (prve su trajale isto tako oko 2 godine), sol ih pojede relativno brzo jer sam maknuo "zastitnu" plastiku ispod njih - maknuo jer se toliko brzo prljala od soli da je sav "boljitak" oko LEDica bio nula zbog ovog perpetualnog filtera... LEDice nisu skupe, ali nije ni bas da ih ima malo... imam 3 armature po 80W svaka, plus 2 kom T5 od 80W (po jedna sa svake strane)... pa onda malo-malo krepa po jedan "niz" (jer su po 9 komada u seriji) pa taj cijeli niz ne radi... pa vadi plinsku lemilicu, pa gledaj koja je u prekidu, pa prebrikaj... pa tjedan dana sve 5, pa opet rikne... znaci, duševne boli du poa, pamook nula...

onda gledajuci da sam najzadovoljniji bio tamo nekad davno u samom startu - sa 2 kom 250W Giesemann-a  :zagrljaj: (vidim jedan nedavno u oglasima  :D) - a kako je od tada puno toga lakse i bolje sto se nabave tice (same HQI lampe, koloritet, naravno i cijena kod kineza) - odlucio se na ovu varijantu... u pocetku nisam imao ni klimu u toj sobi, a chiller se palio oko 4 popodne i radio do 11 dopodne iduci dan... u samoj sobi s tankom je temperatura zraka bila oko 33°C  :klap:... zadnjih par godina otkad je klima, nemam problema preko ljeta jer istu ostavim da radi 24/7 namjestenu na 27°C (zrak) i pici... chiller je jos uvijek u sistemu, ali vise kao backup ako zatreba, ili ako zimi jedan od dva grijaca zagovna pa ostane stalno ukljucen... znaci, temperatura nije vise problem...

od frenda dobio 4 kompleta po 150W ovih HQI (izvadjenih iz nekog haqosa - pise na staklu  :D), znaci trosak nabave opreme - nula veverica... same lampe i da mijenjam svaka 3 fookin mjeseca (a necu  :D) mi je nekakvih troskovnih 30ak € kvartalno... ali ako cu bit iole zadovoljniji (a trebalo bi  :D) - meni to vrijedi te nofce....

struja je "jedini" problem (osim nedostatka zdravog razuma  :-[) ali to cu probati pomalo skompenzirati skracivanjem fotoperioda - trenutno je ovako - T5 se pali oko 19.00 a oko 20.00 reliquiae reliquiarum olim magni et inclyti regni  :D LEDica, i sve zajedno svijetli negdje do 5.00 ujutro... djelomicno je sve gurnuto u noćnu šihtu zbog troška, a djelomicno zbog toga sto vise ne boravim puno u toj prostoriji za dana (teren, obaveze), vec uglavnom popodne/predvecer/navecer - pa ce i fotoperiod biti prilagodjen tome, a adekvatno i skracen (mislim da cu T5 ostavljat i dalje da gore do jutra, vidjet cemo)...

to je tehnicka strana price, a bioloska - nabacim par fotki prije nego krenem sa kupusanjem grebena, za referencu... problem ce mi biti smjestiti sav kamen koji izvadim iz display-a u sump, a ne bih isao na smanjenje kolicine istog, tako da cu vjerojatno morati ex frag tank ponovo prikljuciti u sistem i u njega nabaciti kamen kao prikljucenu filtraciju... jedino moram naci nekakav alarm za prekid cirkulacije kroz njega, da ne prodje kao (dva puta do sada) frag tank da se usmrdio jer je pumpa riknula (2 put) a ja nisam bio bas tih par dana "u blizini" da skuzim na vrijeme  X-( :dead:

za volju i izazov - nemam pojma odakle mi  :D :D... bio kod Kize za vikend, isli na audio-diy druzenje u VŽ, i nekako mic po mic - dobio poriv, pa krenuo u akciju... financijski nije zahtjevno jer vise manje ima toga sto je hrčak skupio tijekom vremena (gledam pH sondu za Ca reaktor, stara riknula, nabavio novu pred sigurno 2 godine i stajala u ormaru  :-[), tako da je trebalo samo upaliti pogon na sve 4 i nabiti glavu u smrdljivi sump  :D :D

untiiruda, koji teletekst...

odsad samo kratka i telegrafska pitanja

out of coffee error

system halted

:rolleyes:
Pizdo.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #520 u: Rujan 27, 2015, 12:01:08 poslijepodne »
Luđo jedan.   :D  :D

Offline zeki972

• Punopravni član
« Odgovori #521 u: Rujan 27, 2015, 14:43:51 poslijepodne »
 :klap: :D

Offline Slim_okrug

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #522 u: Rujan 30, 2015, 15:35:49 poslijepodne »

pep talk  :D :D

:zagrljaj:

sump sigurno nije čišćen 2 godine, a kako mi vrijeme sve brze prolazi, moguce i nesto vise... vjerojatno i jest vise od toga, tako da nije nist cudno da se nakupilo sr@nja u poprilicnom sloju  :), a gledajuci u to, onda imas jos veci dojam "da se treba dobro nakanit" to ocistit, jer ima posla... i bilo je, ispirao sam šlaufom s jedne strane a grabio mutnu vodu na drugom kraju, sve dok nije postalo dovoljno poluprozirno da se moze sve izvuc na kraju lopaticom  :rolleyes:... al ajd, to je bilo zaista nuzno za obavit, bez toga ne vrijedi ni pokretat nista drugo  :punch:

HEP nazalost nisam zaobisa, iako bi vise nego volio  :D :D, ali - prije dvije godine promijenio sam 90ak komada LED-a (prve su trajale isto tako oko 2 godine), sol ih pojede relativno brzo jer sam maknuo "zastitnu" plastiku ispod njih - maknuo jer se toliko brzo prljala od soli da je sav "boljitak" oko LEDica bio nula zbog ovog perpetualnog filtera... LEDice nisu skupe, ali nije ni bas da ih ima malo... imam 3 armature po 80W svaka, plus 2 kom T5 od 80W (po jedna sa svake strane)... pa onda malo-malo krepa po jedan "niz" (jer su po 9 komada u seriji) pa taj cijeli niz ne radi... pa vadi plinsku lemilicu, pa gledaj koja je u prekidu, pa prebrikaj... pa tjedan dana sve 5, pa opet rikne... znaci, duševne boli du poa, pamook nula...

onda gledajuci da sam najzadovoljniji bio tamo nekad davno u samom startu - sa 2 kom 250W Giesemann-a  :zagrljaj: (vidim jedan nedavno u oglasima  :D) - a kako je od tada puno toga lakse i bolje sto se nabave tice (same HQI lampe, koloritet, naravno i cijena kod kineza) - odlucio se na ovu varijantu... u pocetku nisam imao ni klimu u toj sobi, a chiller se palio oko 4 popodne i radio do 11 dopodne iduci dan... u samoj sobi s tankom je temperatura zraka bila oko 33°C  :klap:... zadnjih par godina otkad je klima, nemam problema preko ljeta jer istu ostavim da radi 24/7 namjestenu na 27°C (zrak) i pici... chiller je jos uvijek u sistemu, ali vise kao backup ako zatreba, ili ako zimi jedan od dva grijaca zagovna pa ostane stalno ukljucen... znaci, temperatura nije vise problem...

od frenda dobio 4 kompleta po 150W ovih HQI (izvadjenih iz nekog haqosa - pise na staklu  :D), znaci trosak nabave opreme - nula veverica... same lampe i da mijenjam svaka 3 fookin mjeseca (a necu  :D) mi je nekakvih troskovnih 30ak € kvartalno... ali ako cu bit iole zadovoljniji (a trebalo bi  :D) - meni to vrijedi te nofce....

struja je "jedini" problem (osim nedostatka zdravog razuma  :-[) ali to cu probati pomalo skompenzirati skracivanjem fotoperioda - trenutno je ovako - T5 se pali oko 19.00 a oko 20.00 reliquiae reliquiarum olim magni et inclyti regni  :D LEDica, i sve zajedno svijetli negdje do 5.00 ujutro... djelomicno je sve gurnuto u noćnu šihtu zbog troška, a djelomicno zbog toga sto vise ne boravim puno u toj prostoriji za dana (teren, obaveze), vec uglavnom popodne/predvecer/navecer - pa ce i fotoperiod biti prilagodjen tome, a adekvatno i skracen (mislim da cu T5 ostavljat i dalje da gore do jutra, vidjet cemo)...

to je tehnicka strana price, a bioloska - nabacim par fotki prije nego krenem sa kupusanjem grebena, za referencu... problem ce mi biti smjestiti sav kamen koji izvadim iz display-a u sump, a ne bih isao na smanjenje kolicine istog, tako da cu vjerojatno morati ex frag tank ponovo prikljuciti u sistem i u njega nabaciti kamen kao prikljucenu filtraciju... jedino moram naci nekakav alarm za prekid cirkulacije kroz njega, da ne prodje kao (dva puta do sada) frag tank da se usmrdio jer je pumpa riknula (2 put) a ja nisam bio bas tih par dana "u blizini" da skuzim na vrijeme  X-( :dead:

za volju i izazov - nemam pojma odakle mi  :D :D... bio kod Kize za vikend, isli na audio-diy druzenje u VŽ, i nekako mic po mic - dobio poriv, pa krenuo u akciju... financijski nije zahtjevno jer vise manje ima toga sto je hrčak skupio tijekom vremena (gledam pH sondu za Ca reaktor, stara riknula, nabavio novu pred sigurno 2 godine i stajala u ormaru  :-[), tako da je trebalo samo upaliti pogon na sve 4 i nabiti glavu u smrdljivi sump  :D :D

untiiruda, koji teletekst...

odsad samo kratka i telegrafska pitanja

out of coffee error

system halted

:rolleyes:

Citajuci ovaj wall of tekst steka sam dojam da bi se treba vise druzit s Kizom. Covik dobro utjece na tebe  :D.

Offline g.mizerak

• Trade Count: (+8)
  • Punopravni član
  • ko pod drugim jamu kopa-najmni je radnik!
« Odgovori #523 u: Rujan 30, 2015, 15:55:32 poslijepodne »
A što reći....osim  :up:

odmah sam se sjetio svoje prve izrade light shoua i skretnica za drugi par zvučnika...bila su to vremena,ali ovo je odraz starosti i iskustva sa upotrebom mudrosti i znanja :up:
život nije što zamišljaš,već momentalna nepobitna činjenica

Offline Dubravko

• Punopravni član
« Odgovori #524 u: Rujan 30, 2015, 22:31:18 poslijepodne »
predlažem da temu preimenuješ u  only for those over forty  :D