@babyboom,
Nisi mi ništa rekla u vezi stiropora,odnosno ovo što sam te pitala u postu poviše.
Aj,molim te,ako nije problem da mi kažeš ,imala sam nekih problema pa nisam još počela uređivat akvarij,tako da su milice još u ovom od 30 l
-muči me jedino biljke koje sam kupila prije desetak dana,(one koje sam ti bila poslikala),cijelo vrijeme sam ih držala u vodi i mjenjala vodu i nisam ih vadila iz one njihove čašice u kojoj stoje
Hoće li to biti problem što ih nisam odmah posadila
,mislim nisu mi ništa propale,jedan lisić je požutio pa ću njega otkinutu
Sinoć sam stavila supstrat i šljunak i filter, i malo dekoracije.vodu ću danas pa ću tada i biljke posadit
Kupila danas i anubias ali neki mali(samo su taj imali),pročitala sam da ima više vrsta
i još malo criptocorine ali ove od danas se skroz razlikuju od onih što sam ih poslikala(kad si mi rekla koja je vrsta)
Ovo sam kupila jer nisam znala hoće li mi one od prije biti dobre još uvijek
-i još me muči filter s kojim sam se izludila da ga stavim jer kako imam poklopac a filter ima onu cijevčicu na vrhu
ustvari zračnu cijev koja ima na vrhu ventil za regulaciju zraka,tako da mi je to tuklo u poklopac pa sam se izludila
Imam neki prospekt od tog filtera ali mi nije puno pomogao
E sad ta cijev pola je u vodi, a pola vani,i nije mi baš dostupna, ona se vjerovatno namjesti jedanput i to je to
,jer da stalno dižem i spuštam poklopac
Ne znam jesi li me shvatila
Taj ventil za regulaciju zraka nema veze za pumpom za zrak,može i jedno i drugo jel