Mislim da sam susjedu slagao ormar tocno tvojih dimenzija... Pitat cu ga da li jos ima skice.
Uglavnom, mi smo napravili dvije 'kocke', svaka sa svojim vratima i preko obje kocke ide jedna 'daska' koja sve drzi kompaktnim. Tako smo sve skupa dobili 4 bočne stranice i 2 ledja sto je sasvim dovoljno da drzi tu kilazu. Rupe za kablove/crijeva sam izbusio sa krunama 90mm (pevec/bauhaus cca 50kn) i stavio one maskice za kablove sto se stavljaju na radne stolove (elgrad/iverpan 5-10kn).
18mm (elgrad) ili 19mm (iverpan) debljine ti je svejedno. To vise ovisi o dizajnu i ducanu u kojem ces kupiti, a vecina tih specijaliziranih ducana ima vrlo kvalitetan materijal. Za spajanje ti je najjednostavnije uzeti konfirmate, jedini problem je sto ce ti se vidjeti na nekim spojevima. Ja sam na takvim mjestima stavljao "kekse", ali za njih ti treba, jelte, kekserica:) Sve ostalo mozes rijesiti s aku busilicom.
Nogice sam isto tamo kupio, imas raznih dizajna i dimenzija, podesive su i podnose velika opterecenja. Imas i drugih slicnih ducana (schachermayer, conty-plus...) mozda i sa boljom ponudom, meni su ovi najblize i imam dobra iskustva.
Mogu pitat suseda da posalje koju sliku...