Izbjegavat probiotic of AF ako ide na soft plus lps. Ako ces koristit sol od AF onda je tvoja sol Reef Salt of AF. Probiotic je za SPS i ULNS sisteme.
nisam ni mislio uzimaz probiotic sol, za prvi put je ubacena ona najeftinija varijanta
Možda glupo pitanje ali kaj će ti pipa na prednjoj strani akvarija??
tu je bila, tak kupljen akvarij. namjera je bila stavit s zadnje strane al je bilo na zadnjoj strani toliko fleka od kamenca koji se nisu dali skinut da je morala ostat s prednje strane
koje oko
reci ti kaj oćeš al lakše će mijenjat vodu
nadam se bez metalnih dijelova
nema metalnih dijelova, samo plastika.
Za stavit spinu na tu poziciju imas bome kohonese ipo i ako si ozenjen imas zenu s debelim razumijevanjem da se ne izrazim ikako drugacije ili prostije . Isto si je moga podignit vise do same razine promjene a ovako u dno pa neces minjat 90 % ( osobno ovo nikad nebi napravija ali eto svatko ima svoje vizije pa ako je tebi ok ja podrzavam ).
vec je zena rekla ako ju otrgnem ili nekaj zajebem da bum ja cistio sve to sranje. osobno ni ja ju nikad ne bi stavio jer nema potrebe al je bio zajeb oko dogovora kad sam ga dao preljepljivat pa je sad ostala tu di je.
mozda kad bi mogao smislit neki cep s vanjske strane pa to zatvorit prije nego dođu ribe i koralji
Može doći do sabotaže....
jedino klinci al vec su dobili upozorenje: pipa=batine ako ju netko dirne
Po meni pipa sa prednje strane koliko god bila praktična je sa estetske strane apsolutni no go
Druga još bitnija stvar nosi ogroman riziko ! Svako od nas je sto puta zakačio na ormanu ručke ili vrata a kad to uradiš sa tvojom pipom dal sam ili neko od ukućana ili djete koje se okači za nju ... scenarijo ti ne treba pisati
Isti efekat se mogao dobiti sa bočne strane !
Ja ovakvo rješenje nebi stavio " da mi platiš "
znam, znam. nadam se da nebu sranja oko toga
Ako uzimaš ribe veličine 5 kn, nemaš brige da će ti narasti ni na veličinu zlatne ribice a ne šarana.
Što se rasta tiče miran si bar dvije godine a kolko te ja pratim ni jedan koralj nije kod tebe izdržao duže.
Nadam se da nisam ptica zloslutnica i da ćeš konačno zakoračiti u more sa obje noge. Javi se nakon cikliranja
za neke fragove.
ovo s velicinom riba je i meni bilo u planu na taj nacin. nadam se Kizo da bude ovaj put kak treba
mene je pipa klala odmah od prvog trena... ako mi je nebi klinci otvorii, ja bi je nečim odvalio... no, kako god. mene zanimaju streamice i njih raspored, pošto imamo sličan modul keramike... pa ako može fotka kako planiraš. i što imaš? Blau 8000? tnx
neznam ti nis pametno reci vezano uz raspored ovog Blau 8000, unutra je jedan rezervi powerhead. blau jos nisam stavio u funkciju, vremenski sam ogranicen da se malo poigram s tim kontolerom i da vidim kak to ustvari funkcionira. budem poslikao kad ju upogonim da se vidi kak to izgleda u radu
a sad pitanje cemu sve te ninđa bocice, nema teme bez dvi iljade boca i dva miljuna kapi?
pokusavam cim vise bez kemijanja s ikakvim bocicama, ovo je uzeto samo radi navodnog boljeg starta s obzirom na cistu keramiku u akvariju, a sad jel to ima ikakve veze misli da nitko od nas nemoze to tocno znati