Što se tiče soli prvo ili bilo koje drugo punjenje razlike nema....
to mišljenje može biti ponukano da se ide sa jeftinijom ili slabijom kvalitetom jer dosta reefera u početku ima problema sa cikliranjem i to iziskuje stalne promjene i čiščenja pa se Boxer vjerojatno ponukao tim iskustvom...
Inače sol u moru-oceanu je na određenoj lokaciji gotovo uvijek identična i oscilacije su minimalne
Ali kada govorimo o cikliranju ne vidim poantu ako smo ga isciklirali uspješno i ajmo sad mijenjati vodu --ne kužim poantu?!
Pa bit i je u tome da kad se isciklira da je to -to!
Zašto sve početi od početka ako si uspješno sve odradio-dakle sad idu koralji i ribe...ako kreneš ispočetka opet cikliraš
Inače što se tiče tema koje sam pisao u ulozi DDL ZAGREB što je pitao Damir gdje je nestala tema da objasnim
dakle nije nestala tema već smo prekinuli suradnju u smislu podforumskog reklamiranja-dakle tko je čitao je čitao
tko je pamtio zasigurno mu je pomoglo,sumnjam da je odmoglo
Zašto nismo produžili suradnju to treba pitati admine koji su bez obavijesti pisane ili bilo koje druge nakon isteka ugovornog dijela skinuli sve teme i n ikad se nisu javili na upite pp-a o produženju suradnje.
A s obzirom da je od tada prošlo cca 2-3 mjeseca mislim da bi bilo kakva suradnja u tom smislu bila sve samo ne kooperativna
Tako da što sam pisao kao REEFer-distributer-zastupnik za SICCE,JBL,JUWEL na AN je bilo to -to
I mislim da nema smisla odgovarati na pp. kad je sve bilo na siteu,jer onda čemu tema ako imamo privatne poduke i razmjenu mišljenja
Ali kao akvarista pratim puno foruma i uglavnom još uvijek mi je želja spoznati istinu