Siječanj 15, 2025, 10:11:18 prijepodneNajnoviji Član: Pandi86

Autor Tema: imam želju da složimo vrtiću u stenjevcu akvarij sa svom potrebnom opremom i ...  (Posjeta: 680 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
kao što sam naslov kaže;

u blizini je vrtić koji pohađaju moja 2 tarzana... :)

bio neki dan na sastanku ; i teta prića kako nemaju nista,kako bi primili bilo šta samo da djeci bude zanimljiviji boravak u vrtiću...

to je dežurna grupa i u toj grupi djeca najviše borave...

nisam još ništa predlagao vrtiću,prvo sam htio vidjeti dali ima dovoljno onih koji bi podpomogli ovaj projektić...

znam kak su moji zaluđeni sa ribicama i akvarijem,tako da vjerujem da bi klinci bili jednako,ako ne i više oduševljeni da jedan takav imaju u vrtiću...

eto ako se izrodi išta od obaga,ja presretan,ako ne barem sam probao :)

ako ima netko da ima neki akvarij,ne mora biti velik,dapaće nek bude manjih dimenzija radi lakšeg prikupljanja opreme,riba,bilja i svega ostaloga...

također svi koji imate neku opremu da vam je višak možete se javiti u temu...najbolje u temu da svi mogu pratiti....

ja dajem svoj rad,svoje dvije lijeve ruke i naravno ako treba kupiti nešto...kupit cu...

ako mozemo dobiti jos bolje. :P

eto bilo bi super da iznenadimo klince jedan dan i da tih nekad i 10 sati brže prođe uz pomoć ekipe sa "akvarija"....  :)

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: imam želju da složimo vrtiću u stenjevcu akvarij sa svom potrebnom opremom i ...
« Odgovori #1 u: Listopad 20, 2012, 10:06:08 prijepodne »
imamo opreme ponešto kaj bi se dalo upotrijebit... moram za staklo pogledat

Offline zgmarkozg

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: imam želju da složimo vrtiću u stenjevcu akvarij sa svom potrebnom opremom i ...
« Odgovori #2 u: Listopad 20, 2012, 12:59:03 poslijepodne »
 :zagrljaj:

odlično

čak ako ima netko u blizini ili da mu klinci isto idu u taj vrtic,mozemo zajedno organizirat slaganje i ostalo...?

Offline Zuribus

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: zgb, gajnice, tresnjevka
  • slovožder
« Odgovori #3 u: Listopad 28, 2012, 23:46:11 poslijepodne »
odlicna ideja, imam ja  korjenja nekog, kamenja...sljunak neki, viska jednu malu mrezicu za hvatanje, par gupija muskih...
copy left all rights reserved