Ožujak 12, 2025, 20:59:16 poslijepodneNajnoviji Član: Zof

Autor Tema: Podjela ADA Aqua Soil - New Amazonia  (Posjeta: 1897 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
Podjela ADA Aqua Soil - New Amazonia
« u: Ožujak 14, 2012, 12:56:25 poslijepodne »
ima karlo pakiranje od 9L a meni bi odgovaralo pola pa ako ima netko zainteresiran nek javi

cijena za pola je 150kn

na pp

Offline stomed

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Podjela ADA Aqua Soil - New Amazonia
« Odgovori #1 u: Ožujak 14, 2012, 13:06:47 poslijepodne »
a jesi zidov :D
malo se zezam. pa relativno jeftino za te novce, vani je oko 30e, malo vise, 9 litara ali je postarina masna, tako daje ovo super cijena kome treba manja kolicina, jeftinije nece proci, substrat je super hranjiv, puno bolje nego ovo sto ima po nasim ducanima.

Offline Filip Zebec

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #2 u: Ožujak 14, 2012, 13:17:31 poslijepodne »
malo se zezam. pa relativno jeftino za te novce, vani je oko 30e, malo vise, 9 litara ali je postarina masna, tako daje ovo super cijena kome treba manja kolicina, jeftinije nece proci, substrat je super hranjiv, puno bolje nego ovo sto ima po nasim ducanima.

nemrem više šutjeti. !!!

Pa ti si u svakoj temi, svuda bacas svoje bisere. Pa kaj nemaš pametnijeg posla nego spamati ljudima postove.
Bjela Amazona -http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=79037.0

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #3 u: Ožujak 14, 2012, 13:33:33 poslijepodne »

pa ne kuzim koji ti je?

Karlova cijena je za 9L 300kn, menio odgovara al mi  ne treba toliko pa je logicno da podijelim.

A zna se da za ovakve posiljke ispadne postarina skoro vise nego sama posiljka.

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Ožujak 14, 2012, 13:34:39 poslijepodne »

nemrem više šutjeti. !!!

Pa ti si u svakoj temi, svuda bacas svoje bisere. Pa kaj nemaš pametnijeg posla nego spamati ljudima postove.

danas bas i nemam do popodne, zasto pitas :D
a i nespamam bas previse, vise se zaj..samo. uostalom rekoh kome treba da se isplati kupit, to bi prije bila reklama da lakse proda, i sigurno nije neistina. ja da dam oglas i da netko kaze da se isplati, povoljno, bilo bi mi drago. ovo sve po centrima su vecinom miko elementi i nesto gline unutra, pa 5kg vulkanita je preko 100kn a substrat vise dodatak nego potpuni poput aquasoila, 2kg laterita toliko kosta, itd.
-a ako stavimo nastranu ovu temu, gdje sam navodno spamao gdje sam to jos radio? jesam reklamirao nesto? pisao gluposti? ovako nesto  :up: :down: :klap: ? ili rekao nesto sto nije istina? ako mogu nekom dat savjet zasto nebi, ili pitat nesto sto mene zanima? ovo je javan forum, ima koristiod broja clanova pasu i mene pustili na njega, a ako nadlezne nesmetam zasto se onda ti bunis? za razliku od nekih ja nisam bio bezobrazan nikome, jedino se branim kad me netko dira, ali to se neracuna, ali ovako kojem clanu sam ja nesto lose rekao sam od sebe?

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Ožujak 14, 2012, 13:42:23 poslijepodne »

pa ne kuzim koji ti je?

Karlova cijena je za 9L 300kn, menio odgovara al mi  ne treba toliko pa je logicno da podijelim.

A zna se da za ovakve posiljke ispadne postarina skoro vise nego sama posiljka.

pa to prvo sam se zezao, zato sam stavio smajlica, ako je rjecnik bio neprimjeren onda te molim da uvazis moje isprike. i ja kupujem na malo jos vise i mjesam svasta pa me zato asociralo ali shvacam zasto nije primljenu u obliku kako sam mislio.
-ja sam i rekao da se isplati, u ducanu je cijena 32-35e,nisam vidio manje bas, + 20-30e postarine na to minimalno, ovisi koliko narucujes i odakle. relativno jeftino sam rekao samo zato jer ljudi nemaju novaca pa kod nas 150kn nije malo, ali ne zato jer ti prodajes skupo. za tako nesto se isplati, da je prije koji mjesec ja bih vjerojatno kupio cjelu vrecu sam jos nekidan kad je bio oglas objavljen

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #6 u: Ožujak 14, 2012, 14:01:44 poslijepodne »
evo da se i ja javim   :)

izašlo me koju kunu više od 300, platio sam vreću 35€ i dhl dostavu u Njemački grad i zatim je iz usluge osobnim automobilom dovežena u HR za što sam ja i protuuslugu napravio
tak da mislim da je relativno povoljno

Offline Dellete

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
  • P.
« Odgovori #7 u: Ožujak 14, 2012, 14:19:44 poslijepodne »
Mislim stvarno Malky, kako ti uopće pada na pamet u ovo doba izdašnosti i sveopćeg izobilja sitničariti oko aquasoila? :D

Treba nam ignore opcija na forumu  8)

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Ožujak 14, 2012, 14:21:08 poslijepodne »
dode to i puno vise, druga je stvar sto si se ti snasao pa te ispalo malo manje ali vecina ljudi i nema nikog vani pa da se moze snaci. da ja idem kupit sad preko neta, (dok uopce uspijem naci tko dostavlja u hr) i onda prvo platim tih 35e + postarinu od minimalno 17e(sto i nevjerujem jer bi bas bilo jer neki traze i 30ak eua za tezu robu) + pdv i carinske usluge, minimalno jos oko 150-200kn. znaci barem oko 75 eura a sve je racunano minimalno sto u praksi nikad nije+cekanje od 2-3 tjedna
-a o samom aquasoilu je vec puno tog receno, trenutno nema boljeg substrata na svjetu od njega a vjerojatno nece ni jos duze vrjeme, tako da kome treba ovo je sigurno jako dobra prilika

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Ožujak 14, 2012, 14:26:52 poslijepodne »
Treba nam ignore opcija na ovom forumu  8)

treba, ja sam prvi za to, vec imam listu.
samo.. za razliku ja bar uspijem i sta pametno izvalit s vremena na vrijeme :harhar1:

Offline Dellete

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
  • P.
« Odgovori #10 u: Ožujak 14, 2012, 14:35:16 poslijepodne »
Stvar osobne percepcije stvarnosti  :D