a jesi zidov 
malo se zezam. pa relativno jeftino za te novce, vani je oko 30e, malo vise, 9 litara ali je postarina masna, tako daje ovo super cijena kome treba manja kolicina, jeftinije nece proci, substrat je super hranjiv, puno bolje nego ovo sto ima po nasim ducanima.
nemrem više šutjeti. !!!
Pa ti si u svakoj temi, svuda bacas svoje bisere. Pa kaj nemaš pametnijeg posla nego spamati ljudima postove.
danas bas i nemam do popodne, zasto pitas

a i nespamam bas previse, vise se zaj..samo. uostalom rekoh kome treba da se isplati kupit, to bi prije bila reklama da lakse proda, i sigurno nije neistina. ja da dam oglas i da netko kaze da se isplati, povoljno, bilo bi mi drago. ovo sve po centrima su vecinom miko elementi i nesto gline unutra, pa 5kg vulkanita je preko 100kn a substrat vise dodatak nego potpuni poput aquasoila, 2kg laterita toliko kosta, itd.
-a ako stavimo nastranu ovu temu, gdje sam navodno spamao gdje sam to jos radio? jesam reklamirao nesto? pisao gluposti? ovako nesto

? ili rekao nesto sto nije istina? ako mogu nekom dat savjet zasto nebi, ili pitat nesto sto mene zanima? ovo je javan forum, ima koristiod broja clanova pasu i mene pustili na njega, a ako nadlezne nesmetam zasto se onda ti bunis? za razliku od nekih ja nisam bio bezobrazan nikome, jedino se branim kad me netko dira, ali to se neracuna, ali ovako kojem clanu sam ja nesto lose rekao sam od sebe?