Siječanj 15, 2025, 11:47:54 prijepodneNajnoviji Član: Pandi86

Autor Tema: Otrovne životinje: da ili ne?  (Posjeta: 14995 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline icek

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • http://free-zg.htnet.hr/gusteri/
Otrovne životinje: da ili ne?
« Odgovori #50 u: Kolovoz 24, 2006, 13:33:00 poslijepodne »

Vrba; već' vidim ...znam ....da si pun zanimljivih informacija' (iskustva i znanja) sad samo da se nademo jedan dan pa dogovorimo kako' ce mo to "iscijediti'" i uobličiti u neki priručnik'.

Asterix (dr. med. ) se vraća za nekoliko dana pa sakupljajte misli ideje da napravimo neki kvalitetan priručnik o otrovnim životinjama.
i načinima hendlanja' i sanaciji mogućih ugriza s metodama i tehnologojim; dostupnim u Hrvatskoj'

pozdrav icek

@Matija; može neki datum i predlog mjesta da se nademo (kad svima paše') da je tiho i gdje se može ostvariti neka "kreativno radna" atmosfera'
Teraristika nije hobi niti zanimanje, to je dijagnoza.

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #51 u: Kolovoz 24, 2006, 14:06:00 poslijepodne »
kakav sad priručnik o otrovnim životinjama...?! nemoj me ljutit... sve to ide u Knjigu zajedno...

a nije tema ovdje kad ćemo se mi nać... to obavimo prek maila...

ovdje bi se trebalo raspravit o otrovnim živinama ...kolko got da je glup naziv teme... kaj da il ne?! ko got oće si može nabavit sve najsmrtonosnije beštije na svijetu...i što je najgore za male nofce...

a ak ćemo se mi ovdje glupirat i govorit o nekom nasilju i ostalim glupostima..a ne o tome kaj je stvarno bitno..a to je da te životinje budu sigurne u svojim terarijima...a i mi još sigurniji pored njih.... treba se vidjet kaj i kako...

nemožemo spriječit nikoga da si nabavi bilo kakvu životinju pa tako ni otrovnu...
ono što možemo je pružit što više dobrih informacija o svemu kaj ide uz životinju... terariji, zaštita, oprema, prva pomoć... i gdje može potražit pomoć u Hrvatskoj uopće...

najlakše je reć "Ti si idiot, ja bi te bacio niz stepenice!" to ćemo reć jednom..druga osoba se neće ni javit ni pitat za informacije... i onda mi ispadamo idioti... ...i onda je situacija... nekog mazne beštija..on nema kog pitat i onda sjedne i plače ...

"problemu" treba pristupit realno i ozbiljno... a ne mi se tu kreveljit kak bi mi bilo žao da nekog mazne...

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #52 u: Kolovoz 24, 2006, 14:22:00 poslijepodne »
Ma, vidi ga što je nabrijan danas...da ne kažem drzak. Zašto misliš da je naslov teme glup? Zanimalo me koliko su sudionici foruma pro ili kontra držanja otrovnih životinja, pa sam to ubacio u naslov.

Offline Striček Matija

• Punopravni član
« Odgovori #53 u: Kolovoz 24, 2006, 14:48:00 poslijepodne »
nemoj mi se pekmezit samo... pa kak sam rekao.. da il ne.. ko da ćemo mi odlučit ko će kaj imat doma... trebao si napisati za ili protiv...