kakav sad priručnik o otrovnim životinjama...?! nemoj me ljutit... sve to ide u Knjigu zajedno...
a nije tema ovdje kad ćemo se mi nać... to obavimo prek maila...
ovdje bi se trebalo raspravit o otrovnim živinama ...kolko got da je glup naziv teme... kaj da il ne?! ko got oće si može nabavit sve najsmrtonosnije beštije na svijetu...i što je najgore za male nofce...
a ak ćemo se mi ovdje glupirat i govorit o nekom nasilju i ostalim glupostima..a ne o tome kaj je stvarno bitno..a to je da te životinje budu sigurne u svojim terarijima...a i mi još sigurniji pored njih.... treba se vidjet kaj i kako...
nemožemo spriječit nikoga da si nabavi bilo kakvu životinju pa tako ni otrovnu...
ono što možemo je pružit što više dobrih informacija o svemu kaj ide uz životinju... terariji, zaštita, oprema, prva pomoć... i gdje može potražit pomoć u Hrvatskoj uopće...
najlakše je reć "Ti si idiot, ja bi te bacio niz stepenice!" to ćemo reć jednom..druga osoba se neće ni javit ni pitat za informacije... i onda mi ispadamo idioti...
...i onda je situacija... nekog mazne beštija..on nema kog pitat i onda sjedne i plače ...
"problemu" treba pristupit realno i ozbiljno... a ne mi se tu kreveljit kak bi mi bilo žao da nekog mazne...