0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Slazem se. Ja ih imam 5 (2 macrac. 2 striate i 1 loch)Ali zanimljivo da se te dvije striate dosta skrivaju, a dok je bila jedna sama, stalno je bila vani. Lochachata je non-stop vani iako je sama...Ali obavezno uzmi jos, jer je akvarij puno veselije mjesto s nekoliko botia
A možda je ta striata dok je bila sama izlazila van da potraži drugu, a sad kad ju ima...sad hoæe biti same sa sobom!!!
Ali zanimljivo da se te dvije striate dosta skrivaju, a dok je bila jedna sama, stalno je bila vani.
U SPLITU DODUŠE RIJETKO IMAJU ALI JEDNOM SAM KUPIO MODESTU - PLAVU SA CRVENIM REPOM I BILA JE SUUUPER ŽIVJELA JE 6 GODINA SA MAKRAK.
Da li je potrebno imati više botia u akvariju radi njihova druženja ?Imao sam najezdu puževa u avariju ali sam kupnjom jedne botie riješio problem. Zanimljivo je da si je ostavila 6 puževa (koji su sada već veliki) i koje više ne dira.
Citat: rvinko2 Da li je potrebno imati više botia u akvariju radi njihova druženja ?Imao sam najezdu puževa u avariju ali sam kupnjom jedne botie riješio problem. Zanimljivo je da si je ostavila 6 puževa (koji su sada već veliki) i koje više ne dira. A koliki akvarij imaš?
Citat: MarJarCitat: rvinko2 Da li je potrebno imati više botia u akvariju radi njihova druženja ?Imao sam najezdu puževa u avariju ali sam kupnjom jedne botie riješio problem. Zanimljivo je da si je ostavila 6 puževa (koji su sada već veliki) i koje više ne dira. A koliki akvarij imaš? Akvarij ima 65 litara.
Citat: rvinko2 Da li je potrebno imati više botia u akvariju radi njihova druženja ?Imao sam najezdu puževa u avariju ali sam kupnjom jedne botie riješio problem. Zanimljivo je da si je ostavila 6 puževa (koji su sada već veliki) i koje više ne dira. A koliki akvarij imaš? Akvarij ima 65 litara.