Ponedjeljak, Listopad 22, 2018
Croatian English French German Italian Serbian Slovenian
   
Text Size

Pretraživanje

Članci

Osnivačka skupština Hrvatske Udruge Ciklidofila

Osnivačka skupština Hrvatske Udruge Ciklidofila (u daljnjem tekstu HUC) okupila se u Rijeci, točnije u buffetu "Zona" na Kantridi 28.12.2009 u 19:00 te su na njoj prisustvovali i podržali njen početak rada i članovi riječke akvarističke udruge RiBA.

Osnivačka skupština imenovala je da predsjednik HUC-a bude Marko Lenac (Jurupari), potpredsjednik Dalibor Kiršić (TiTech) te tajnik udruge Daniel Kiršić (Mastino). Zapisnik je vodio Zoran Dedić (Crni), a za upravni odbor odabrani su Emil Stilin (Maxim), Anton Dumančić (206turbo) i Darko Polić (Pole). Odlučeno je da članarina za redovite članove bude 100kn, podupirući članovi će uplaćivati 200kn a počasni članovi će biti odabrani od strane vodstva HUC-a prema zaslugama u promoviranju ciklidistike. Statut HUC-a je izmijenjen u nekim sitnicama prije prihvaćanja te se nalazi na dnu ovoga članka tako ga u bilo kojem trenutku možete preuzeti i pročitati.

alt

Prisutni su uplatili i svoje članarine za 2010.g. i to redom po 200kn kao podupirući članovi (Marko Lenac, Dalibor Kiršić, Anton Dumančić i Daniel Kiršić), a kao redoviti članovi po 100kn (Emil Stilin, Zoran Dedić i  Darko Polić). Ta početna sredstva biti će utrošena za troškove oko registracije i sve što bude potrebno da HUC krene sa radom. Već sljedeći dan na Općinu su predani papiri za registraciju udruge. Čim se ta procedura završi i HUC bude registriran te otvoren žiro račun svi koji budu željeli moći će uplatiti svoje godišnje članarine kao redoviti ili podupirući član.

Za sva pitanja možete se obratiti direktno u temi na forumu ili vodstvu HUC-a (Marko Lenac - Jurupari, Dalibor Kiršić - TiTech, Daniel Kiršić - Mastino) preko privatnih poruka.

[important color=orange title=Linkovi:]Tema na forumu
HUC statut
[/important]