Škropac ovo izgleda fenomenalno , svaka čast ...
Nego ajde kad ćeš ići u nabavku rain sistema sjeti me se prije nego naručiš !
Sad si zaje.... nas nekoliko na forumu .... osobno mene =) jer znam da ću sada ići slagati novi terarij =)
Dali si razmišljao o stavljanju fogera unutra ??
ps hvala za nekoliko ideja koje sam dobio čitajući tvoju temu
... pa rain sistem budem uzeo kod sebe u dučanu.. sam čekam da mi dođe roba iz Amerike

.... što se tiće fogera .. jesam... imam ga doma več duuugo... ali ne budem ga stavljao iz više razloga.. jako zagrijava vodu .... šprica ... treba biti na određenoj dubini da bi radio kako treba.... teško se nabavljaju zamjenske membrane.... dalje ne bum nabrajao.
Baš sutra idem po tri malene žabice koje za sada idu u mali vivarij dok malo ne porastu.. za to vrijeme budem slagao novi vivarij za njih, a Frošu moram nabaviti društvo! Za novi vivarij imam opake ideje... sam moram novaca skupiti

Tako da budem oba vivarija spojio na jedan rain sistem i to ovaj
http://www.exo-terra.com/en/products/monsoon_rs400.php ... jedna mlaznica po terariju mi se čini sasvim dovoljno ...
sve pohvale za projekt...daj mi reci saša dal se osjeti sta iz njega pošto je velika vlaga konstantna?
.. osjeti se kad staviš nos na ventilaciju ili recimo kad dođeš do vivarija, a niko nije luftao sobu cijeli dan ... uglavnom ne, nema neugodnih mirisa. Iz početka je bilo, ali to je kao i akvarij .. treba mu vremena da se zaciklira. Sa time da sam koristio isključivo sterilizirani treset od Exo terre.. tako da nije bilo pljesnji, glivica ... itd, što se inaće pojavljuje na tresetu ili zemlji koji nijsu sterilizirani.
Tak i kad se osjeti neki miris, nije neugodan... samo se osjet vlaga .. kao kad si u šumi pa se vlažno tlo isparava ...