0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
I ja sam uzeo takvu ali sam se predomislio pa sa sam uzeo smjesu za tankove sa pitkom vodom. Ali bit će dobra.
Tomo jel ti premazuješ pozadinu ili se zajeb*** na poslu Daj koju fotku da vidimo kako napreduje.
Neka. Strpljen spašen. Javi kada počnu radovi.
Citat: Brancinko - Lipanj 07, 2010, 22:29:01 poslijepodneNeka. Strpljen spašen. Javi kada počnu radovi. ocu ocu svakako ... a i trebat ce jos gro savijeta ziher
Ajmo oooooooo !!!! (mamić)Gdje su pikčr?
i ti si jedan od onih koji je prvo radio pozadinu mi smo isto tako prvo pozadina pa onda stigao akvarij i jebga napravili preveliko pa smo morali prepravljati sretno s prepravkama
A mi smo i fugirali tak da je bilo veselo ne uništiti a prekrojiti
Je brzopletost donese duplo više posla nego što bih trebalo. Ovo je hoby za vježbanje živaca . Netreba nikuda žuriti.
Citat: Brancinko - Lipanj 16, 2010, 12:05:54 poslijepodneJe brzopletost donese duplo više posla nego što bih trebalo. Ovo je hoby za vježbanje živaca . Netreba nikuda žuriti. istina , zivaca i zivaca pogotovo kad oni detalji dolaze na red ... al nakraju kad sve zgotovis budes nagradjen tj odusevljen
Citat: tomo147 - Lipanj 16, 2010, 12:57:06 poslijepodneCitat: Brancinko - Lipanj 16, 2010, 12:05:54 poslijepodneJe brzopletost donese duplo više posla nego što bih trebalo. Ovo je hoby za vježbanje živaca . Netreba nikuda žuriti. istina , zivaca i zivaca pogotovo kad oni detalji dolaze na red ... al nakraju kad sve zgotovis budes nagradjen tj odusevljen Oduševljenje, spoznaja da je to tvojih ruku djelo. Neprocjenjivo !!!Za sve ostalo tu je MC/EC.
Da istina Veliš žena na apaurinu,... Složi ti njioj nekakav party u dvoje
Kad buš prebacival ribe u novi aq. ?