Fora dizajn svakako, ali pazi da si zivot ne zakompliciras sa smjestajem i tim dropoffom. Kolega je dao dobar savjet da dobijes siguran protok, pa cak i da ti sav otpad ide na sigurno mjesto, a sada stvarno treba dobra filtracija za ovo,, jel ne bi bilo ugodno da doli ima sljepu rupu pa moras gurat ruku ili mučiti se čistoći 80cm dubine. Ja bi osobno ulaz stavio skroz ljevo, kod bilja, a izlaz iznad dropoffa, prema ulazu okrenut,, a u dropoff bi stavio neku aeraciju. Tako ce zrak dizati prljavstinu gore, a mlaz izlaza nositi prema bilju, tj. ulazu u filter.
Mislim da bi u dropoffu di je,stijena, spilje bilo fora malo zraka da razbi sivilo i malo onako efektno da izgleda.
No, to je samo moje misljenje, a ja reorganoziram akvariji svaki par mjeseci,, a i naucio sam da nekada 1cm nesto pomaknes i druge rezultate daje..
Sada kada gledam ovaj tvoj dropoff razmisljam da si mi pomogao oko moga jednog djecackoga projekta, a to je onaj vodopad/fontana sa pijeskom u vodi,, uvijek mi je pijesak malo bijezao po akvariju,, kada bi imao ovako nesto, pijesak bi uvjek ostajao u dojnjem dijelu.
Eto, ako volis takve zezancije jos ideja.
Sretno
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk