A ovo što bajni kolega preporučuje za TDS metar da su isti Kineski i ovi za EU,Sad.. mogu samo reći da mi je jasno zašto se pijeni

To da je isto ostavi za sebe,ne znam od kud ti naum da je isto i kako možeš takve nebuloze "prodavati" ljudima,jer ako ti smatraš da je isto kupuj,ali od kud savjetovati!!!
Ti ko da si savjetnik kod predsjednice

samo sam jednom popustio, kupovao Ph kontroler imam Milwoki svoj odličan radio preko 8 god.(prodan dalje i radi dalje),ali mi trebao još jedan za održavanja!
isto tako i TDS nedavno-ošo na oglasniku za 20€ polovni nakon 6 god.(nije Kina)..o tom i o kvaliteti i istim stvarima
svojedobno dobar kolega kaže ma kupi isti sa ebay za cca 15$,(Ph coppy paste Milwoki)..OK kupim stiglo smeče,prvo što sam kod kalibracije primjetio da šaraf unutra ne možeš ravno dosegnuti,već u koso,ok ajd reko nije to tolko bitno,nakon nekoliko testiranja podivljao i više se nije mogloo kalibrirati,a niti mjeriti sa njime!
dakle znajuči da je Kina govno od proizvoda,dvaput sam se nasanjko prvi puta sa Jebao pumpom,drugi puta sa ovim ph metrom

I to nakon 5-6 godina što sam rekao da nema šanse da ikad kupim bilo što Kinesko za akvarijske potrebe,ali poslušo frendove..

Oba dva znaju koji su

Tako da ja ne znam od kuda potječu ljudi sve je isto,ali jako dobro znam kako žive i u čemu sve ne uživaju

Po tebi Dudo,je isto npr Toyota,makita,Honda,Toshiba kao i songyoung,ferm,FW,samsung....čak se Kine ni ne mogu dotaknuti u ovom segmentu....
Stvarno ako tako razmišljaš,a znaš da razmišljaš jer se sjetio od kud te pere ova "igra"
ali vjerojatno su te ponukale ovakve teme i moji odgovori u kojima je očito da si daleko od doma!
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=103468.msg937488#msg937488 a ovdje si debitirao
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=103260.msg936153#msg936153u svakom slučaju nemam ništa protiv tvog razmišljanja,ne znam što si završio ni što radiš,ali nemoj gurat drugom čušpajz u usta kad vidiš da dosta ljudi voli odojka,janjetinu i slična jela