ajde da objasnim.
Na stiropor debljine 3 cm sam ljepio sa silikonom druge stiropore koje sam rezao, pilio, trgao i na kraju sa lemilicom dotjerivao. Tako sam dobio ovaj oblik, svaka gromada je jedinstvena i većinom sam u jednoj ruci držao stiropor, na podu kamen koji sam htio dobiti ( oblik).
Kada sam sve polijepio sa silikonom onda sam na zadnju stranu zalijepio još 3 cm stiropora tako da mogu sakriti usis od filtera.
poslje toga je sljedilo fugiranje. Fugiranje sa fugir masom maksimalno razrijeđene da se može kistom u svaku rupicu zavući. Sve sam fugiro u 2 sloja. Zaboravih da sam još napravio 3 komada koje sam kasnije pofugirane zaljepio na stijenu tako da dobijem na dubini, ako si primjetio to ti je desna strana akvarije. Naravno da sam i taj dio silikona još dvaputa pofugiro. Možda sam zaboravio ali sada kažem u toj desnoj strani ima jedna špilja koja im jedan ulaz i neznam ko ju je zauzeo.Ljepljena je sa silokonom za zadnju stranu akvarija od poda sve do 2 cm od pojačanja. Tako da je dimenzije 110*42 cm.
Pijesak sam ti kupio u Bauhausu Jankomir, pod kvarcni. Ima granulaciju 0,3 do ,6 mm i za sada nisam imao problema sa njim. Ribe ga obožavaju pretumbavati, nositi i s njim čistiti škrge.
Nadam se da sam ti pomogo i drugima.
Inače možeš sve vidjeti u mojim prijašnjim postavama.